OnePlus Nord2 se představí již zítra. Těšte se na superrychlé nabíjení

5× aktualizováno
OnePlus Nord2 se představí již zítra. Těšte se na superrychlé nabíjení
Fotografie: Evan Blass
  • Nasazen bude procesor Dimensity 1200 od MediaTeku
  • Samozřejmostí je podpora sítí 5G
  • Nasazen bude AMOLED displej s 90 Hz
  • Premiéra proběhne 22. července

Aktualizováno 21. 7. 2021

Do představení OnePlus Nord2 zbývá pouhý den. Přesto postupné odhalování ze strany výrobce neutichá. Aktuálně jsme se dozvěděli, že Nord2 bude vybaven baterií s kapacitou 4 500 mAh a podporou 65W nabíjení. Výrobce například slibuje, že k celodenní výdrží postačí pouze 15minutový pobyt na nabíječce.


Aktualizováno 19. 7. 2021

Dnes došlo ke kompletnímu odhalení vzhledu. Evan Blass na Twitteru zveřejnil chystanou novinku v líbivé červené variantě.

OnePlus Nord2
OnePlus Nord2

Aktualizováno 15. 7. 2021

OnePlus pokračuje v postupném odhalování funkcí chystaného modelu Nord2. Tentokrát jsme se dozvěděli, že bude nasazen trojitý zadní fotoaparát, přičemž v případě hlavního snímače se bude jednat o 50megapixelový senzor Sony IMX766, který navíc nebude postrádat optickou stabilizaci obrazu.


Aktualizováno 14. 7. 2021

Dnes máme možnost podívat se na to, jak bude OnePlus Nord2 vypadat. Server 91mobiles.com zveřejnil tiskový render, na kterém je chystaná novinka zachycena z čelní strany. Vidíme tak displej s malými rámečky a v pravém rohu průstřel pro fotoaparát.

OnePlus Nord2

Aktualizováno 12. 7. 2021

OnePlus na Twitteru odhalilo další informace o výbavě chystaného modelu Nord2. Dozvěděli jsme se, že bude nasazen 6,43palcový AMOLED displej s 90Hz obnovovací frekvencí. Velmi pravděpodobně dojde také na Full HD+ rozlišení. Výrobce také potvrdil certifikaci HDR 10+.


Aktualizováno 8. 7. 2021

OnePlus po včerejších informacích dnes prozradilo, kdy se modelu Nord2 dočkáme. Představení proběhne 22. července, minimálně pro indický trh. Je však nasnadě, že globální dostupnost bude následovat krátce poté.


Původní informace ze 7. 7. 2021

V loňském roce jsme se dočkali vůbec prvního modelu Nord od OnePlus a čas na jeho nástupce pomalu dozrává. Nasvědčuje tomu i indický Twitter účet OnePlus, který na chystanou novinku počínaje dnešním dnem láká. V animaci se dozvídáme, že bychom se měli dočkat všeho, co potřebujeme v telefonu mít. Současně se na samotném závěru objeví silueta mobilu, avšak ta nám v dnešním době mnoho neříká. Půjde o zařízení s oblými rohy, typickou velikostí a dotykovým displejem.


O několik hodin později došlo ke zveřejnění klíčové informace týkající se procesoru. OnePlus nasadí vysoce výkonný MediaTek Dimensity 1200, což je vůbec nejvýkonnější procesor od MediaTeku. Dokonce má jít o mírně upravenou variantu s přídomkem AI, který značí vylepšenou umělou inteligenci. Ta se má projevit například v oblasti fotoaparátů. Z výbavy již dále víme jen o podpoře sítí 5G. Více informací v tuto chvíli nemáme, avšak je zřejmé, že představení proběhne s největší pravděpodobností ještě během léta.


Diskuze ke článku
Jakub Horák
Jakub Horák
Nechápu co furt všichni máte proti MediaTeku. Ano, měl své problémy, ale to je minulost, a už vůbec ne v řadě Dimensity. Speciálně kvůli onomu MediaTeku Dimensity 1200 se na Nord 2 neskutečně těším
Ben Ben
Ben Ben
Hm tak krome vyroby kramu... jeste nasazeni MTK? Nekoupilo je Xiaomi? :D
Xwert Is
Xwert Is
OnePlus sa neskutočne zhoršilo v tom čo bolo premiantom. Dnes sa nelíšia od bežných Android výrobcov...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze