OnePlus Nord se představí dnes. Sledujte to pomocí telefonu v rozšířené realitě

OnePlus Nord se představí dnes. Sledujte to pomocí telefonu v rozšířené realitě
Fotografie: OnePlus
  • Premiéra začíná v 16:00 středoevropského letního času
  • Telefon se postupně odhalí skrze speciální aplikaci od OnePlus

Dnes je velký den pro OnePlus. Dojde k představení důležitého a cenově dostupného modelu Nord, o kterém se v posledních týdnech hovoří. Telefon vyšší střední třídy nabídne například 6,5palcový AMOLED displej, Snapdragon 765G či duální čelní fotoaparát. Na zadní straně bude připravena čtveřice fotoaparátů. Zásadní informací je, že cena by se měla držet při zemi – očekávám ji pod hranicí 14 tisíc korun.

Výrobce se rozhodl, že samotné představení telefonu pojme velmi netradičně. Můžete jej sledovat pomocí rozšířené reality. Co k tomu potřebujete? Mobilní telefon s podporou AR (rozšířené reality) a aplikaci OnePlus Nord AR, kterou najdete v obchodech Google Play a AppStore, odkaz dole v článku. Po instalaci si zvolíte avatar, nebo jednoduše tento krok přeskočíte. Aplikace vás vyzve, abyste si našli rovnou plochu tak, aby celé představení vypadalo dobře. V tuto chvíli se vám zobrazí pouze obrys telefonu s odpočtem času do představení a několik informačních tabulí.

Premiéru si výrobce naplánoval na 21. červenec (tedy dnes) od 16:00 středoevropského letního času. V tuto chvíli není zřejmé, zda OnePlus zprostředkuje i klasický video přenos pro ty, kterým řešení skrze rozšířenou realitu nevyhovuje.

Stáhnout OnePlus Nord AR

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze