OnePlus integroval rychlé nabíjení Warp Charge do nových sluchátek Buds Pro

OnePlus integroval rychlé nabíjení Warp Charge do nových sluchátek Buds Pro
Fotografie: OnePlus
  • Celková výdrž s vypnutým potlačením hluku činí takřka 40 hodin
  • Novinka má zvýšenou odolnost a podporuje bezdrátové nabíjení
  • Přenos audia probíhá skrze Bluetooth 5.2

Během dnešní on-line prezentace OnePlus byla kromě Nordu2 představena také bezdrátová sluchátka OnePlus Buds Pro. Novinka s cenou 149 eur (tedy necelé 4 tisíce korun) láká na povedený design, potlačení hluku i dlouhou výdrž.

OnePlus Buds Pro

Každé z obou sluchátek je vybaveno trojicí mikrofonů, které pomáhají s chytrým potlačením hluku v maximální intenzitě až 40 dB. Klasické ANC u konkurence má dle výrobce skýtat fixní úroveň potlačení hluku, zatímco OnePlud Buds Pro se přizpůsobí dané situaci a potřebám uživatele. Od četnosti využívání funkce potlačení hluku se také odvíjí výdrž, která může činit až 38 hodin poslechu na jedno nabití (včetně energie v ochranném pouzdru). Samotná sluchátka mají běžně vydržet 7 hodin poslechu bez potlačení hluku a o 2 hodiny méně při jeho využití (pouzdro tak dodá energii na dalších 23 hodin poslechu s ANC).

Výrobce nezapomněl ani na zvýšenou odolnost.

Ve výbavě dále nechybí technologie Warp Charge, která má za pouhých 10 minut nabíjení zajistit až 10 hodin poslechu, stejně tak je k dispozici bezdrátová alternativa skrze standard Qi. Přenos hudby probíhá prostřednictvím Bluetooth 5.2 a výrobce nezapomněl ani na zvýšenou odolnost, takže je možné se sluchátky sportovat nebo se vydat do deštivého počasí.

OnePlus Buds Pro si můžete předobjednat na e-shopu výrobce oneplus.com od 18. srpna.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze