OnePlus dále experimentuje s polohou selfie kamerky. Uhodnete, kam ji umístí nyní?

3
OnePlus dále experimentuje s polohou selfie kamerky. Uhodnete, kam ji umístí nyní?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Cílem je dosáhnout co nejvyššího poměru obrazovky k čelní ploše zařízení
  • Selfie kamerka na renderu je opravdu miniaturní

Společnost OnePlus si nově nechala patentovat netradiční umístění selfie kamerky, kterou v minulosti implementovala jak do vyjíždějícího modulu, tak do čím dál tím populárnějšího „průstřelu“ v displeji. Tentokrát se pro změnu rozhodla umístit čelní fotoaparát do rámečku kolem zobrazovacího panelu.

LetsGoDigital OnePlus selfie

Podle nl.letsgodigital.org, které na nový patent upozornilo, by mělo OnePlus tento druh selfie kamerek využívat pouze u OLED panelů. Na obrázku si můžete všimnout opravdu miniaturního fotoaparátu, díky čemuž se má výrobci podařit dosáhnout co nejvyššího poměru obrazovky k čelní ploše zařízení.

Diskuze ke článku
David Zid
David Zid
Osobně jsem fanda displejů bez průstřelů, necelé 2 roky mám OnePlus 7 Pro s vyjížděcí selfie a kamerou a neměl jsem jediný problém. Naopak displej bez rušivých elementů např při sledování videa a hraní je mnohem lepší než s průstřelem/výřezem. Tohle je někde mezi, ale asi kvůli rozměrům to nebude kdovíjak fotit.
Lukas Klima
Lukas Klima
Pěkný, ale jediné opravdové řešení příjde asi až s kamerou schovanou pod displejem. Vzhledem k tomu, jak ji osobně využívám, by mi nevadil ani vyjížděcí mechanizmus a bylo po problému. Škoda, že se tohle víc nerozšířilo. Díra, nebo předkus jsou rušivé prvky a nerad bych si na ně jakkoliv zvykal. Myslím, že je tento neduh s námi už moc dlouho na to, aby přišli výrobci s nějakým lepším řešením.
Franta Kulisek
Franta Kulisek
To je zas blbost, kdyz chcou co nejvetsi plochu displeje, proc ji nedaji zezadu?:o)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze