OnePlus chystá elegantní bezdrátová sluchátka. Ukáže je už ve čtvrtek

2
OnePlus chystá elegantní bezdrátová sluchátka. Ukáže je už ve čtvrtek
Fotografie: OnePlus
  • Sluchátka se chlubí 38hodinovou výdrží a rychlým nabíjením
  • Dojde i na aktivní potlačení okolního hluku
  • Představení je v plánu 22. července

OnePlus čeká příští týden ve čtvrtek 22. července velký den. Dojde totiž nejen k představení očekávaného modelu Nord2, ale také k premiéře sluchátek OnePlus Buds Pro, o čemž informuje cnet.com. Zájemci se již nyní mohou těšit na funkci aktivního potlačení okolního hluku, která bude spolupracovat se třemi mikrofony na těle sluchátek. Při aktivaci tohoto režimu by mělo dojít ke snížení hladiny zvuku v rozmezí od 15 do 40 decibelů.

Design sluchátek může lehce připomínat Apple AirPods Pro, přičemž OnePlus vsadí na kombinaci matných špuntů a lesklého těla. Prozatím neznáme kapacitu baterií, avšak společně s dobíjecím pouzdrem se sluchátka dostanou na 28hodinovou výdrž s aktivním režimem potlačení okolního hluku. Bez této funkce se výdrž prodlouží na 38 hodin. Na pouzdře je USB-C a sluchátka budou podporovat nabíjecí technologii Warp Charge. Co z toho plyne? Během pouhých 10 minut dojde k nabití na následný 10hodinový poslech hudby.

OnePlus Buds Pro

To však stále není vše, nač se lze těšit. Podporováno bude i bezdrátové nabíjení, avšak o poznání pomaleji. Zatímco kabelem získáte výkon 10 W, bezdrátově pouze 2 W. Je zřejmé, že Buds Pro budou pro OnePlus pomyslnou vlajkovou lodí mezi bezdrátovými sluchátky.