OnePlus Band chce konkurovat Mi Bandu. Nový náramek se představí 11. ledna

aktualizováno
OnePlus Band chce konkurovat Mi Bandu. Nový náramek se představí 11. ledna
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nasazen bude 1,1palcový AMOLED displej
  • Baterie by měla poskytnout 14denní výdrž
  • Cena by se měla pohybovat kolem tisíci koruny

Aktualizováno 4. 1. 2020

Chytrý náramek od OnePlus takřka klepe na dveře. Potvrzuje to samotný výrobce na Facebooku, kde můžeme vidět obrázek, na kterém je část designu náramku OnePlus Band odhalena.

OnePlus Band

Podstatně zajímavější informace přinesl Ishan Agaewal, který zveřejnil pravděpodobné specifikace. Dotykový displej typu AMOLED by měl mít úhlopříčku 1,1" a náramek zvládne nepřetržitě měřit srdeční frekvenci a také okysličenost vaší krve. K dispozici má být 13 cvičebních režimů a monitoring spánku, přitom náramek bude plnit certifikaci IP68, což znamená, že odolá vodě a prachu.

OnePlus Band

Kromě specifikací známe také zřejmý vzhled náramku, který zveřejnil Mukul Sharma. Doplňme ještě, že výdrž na jedno nabití by měla činit až 14 dní a k představení dojde zřejmě již 11. ledna.

Původní informace z 31. 12. 2020

OnePlus by mohlo v příštím roce výrazněji promluvit do segmentu wearables. Již delší dobu se spekuluje o chytrých hodinkách a androidcentral.com nyní přináší zprávu, že výrobce pracuje i cenově dostupném chytrém náramku. Údajně by se mělo jednat o přímou konkurenci pro náramek Xiaomi, jehož nejnovější generace se jmenuje Mi Smart Band 5.

Očekává se, že chytrý náramek od OnePlus bude disponovat rovněž dotykovým AMOLED displejem a současně mu nebude vadit voda ani prach. Baterie pak poskytne několikadenní výdrž na nabití. Co se týče termínu představení, měl by být rozhodně dříve než v případě OnePlus 9. Chytrý náramek bychom tak mohli očekávat ještě během prvního čtvrtletí roku 2021. Cena by přitom měla být více než příznivá, hovoří se o 40 dolarech, což je v přepočtu zhruba tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze