OnePlus 5 by se mohlo představit již v polovině roku 2017

10

Se značným předstihem prosakují informace o chystané vlajkové lodi OnePlus pro druhou polovinu roku 2017. Kdo by očekával, že ponese označení OnePlus 4, zřejmě se plete.

OnePlus 3T
Současné OnePlus 3T

OnePlus poměrně nedávné omladilo svou letošní vlajkovou loď a aktuálním vrcholem nabídky je model 3T. V příštím roce nicméně nedojde k představení OnePlus 4, toto číslo bude s velkou pravděpodobností vynecháno. Důvod je prostý, čtyřka je v Číně považována za nešťastné číslo. Chystaný model tak má nést označení OnePlus 5. Výrobce by měl také nasadit keramické tělo, které můžeme aktuálně obdivovat například u Xiaomi Mi MIX. Půjde jistě o vítaný krok, neboť keramika je mnohem odolnější, než dnes obvykle nasazované sklo. Své zkušenosti s ní navíc má i OnePlus, které ji nasadilo v limitované edici OnePlus X.

TIP! OnePlus 3 i 3T obdrží Android 7.0 během prosince

V případě výbavy se počítá s 5,5palcovým AMOLED displejem a Quad HD rozlišením. S ohledem na pozdější představení by se v novince měl objevit zbrusu nový procesor Snapdragon 835 a 6GB operační paměť. Světovou premiéru by si OnePlus 5 mohlo odbýt během druhého čtvrtletí roku 2017.

Zdroje: phoneradar.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Ondřej
Achjo, začalo to tak dobře a teď z toho udělají lesklou rozbitnou patlaninu ve stylu S7.
Redmarx
Nic pro me, nema slot na sd-kartu a nemyslim, ze si na nej vzpomenou ani u OnePlus5. :-/
Filip
Nechci byt hnidopich, ale keramika odolnejsi nez Gorilla Glass? To tezko. Tvrdsi urcite, ale taky mnohem krehci, kdy se rozbije i z padu 15 cm, takze odolnejsi urcite ne.
Lukaš
Ale jo, málokterá čínská firma mi nevadí tak jako OnePlus. Dělá pěkné telefony a můj OnePlus X i bez keramických zad, po víkendovém opětovném pádu na zem drží a na to, že má sklo vředu i vzadu vše opět ustál bez následků. Na mě už je 5,5" moc, takže se musím časem poohlédnout jinde. Škoda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze