Ohebný Galaxy Z Flip3 za 13,5 tisíc korun? Samsung láká na 50% slevy

4
Ohebný Galaxy Z Flip3 za 13,5 tisíc korun? Samsung láká na 50% slevy
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Akce trvá až do 3. dubna 2022
  • Druhý zakoupený produkt bude zlevněn o 50 %

Pokud jste otáleli s nákupem produktů společnosti Samsung, může být právě nyní vhodná chvíle využít zajímavé slevové akce Samsung Unlocked, během níž lze ušetřit až desítky tisíc korun. Akce, která probíhá v oficiálním e-shopu samsung.cz v období od 21. 3. do 3. 4. 2022 (nebo do vyprodání zásob), se sice nevztahuje na nejnovější řadu Galaxy S22, Tab S8 či minulý týden představenou dvojici Galaxy A33 a A53 (kompletní výčet produktů, na které se akce nevztahuje, najdete na samsung.cz), přesto lze při nákupu ušetřit značné množství peněz.

Tipem redakce je například stylové ohebné véčko Samsung Galaxy Z Flip3, které lze v rámci této akce pořídit již za 13,5 tisíc korun. K dosažení takto přívětivé ceny je nutné zakoupit dva produkty, kdy bude levnější z nich zlevněn o pěkných 50 %. Jedná se tak o ideální příležitost pro nákup domácích spotřebičů a třeba i chytrého telefonu.

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Úžasný nadpis.👏🏻 Takže člověk musí koupit jednoho za plnou cenu (27k) a k tomu dostane druhého za polovinu (těch vašich 13.5k) to je krásných 40.5k korun, takže jednoho Flipa 3 za 20.250 korun. To už tak krásně nezní, že?
Pc Wifi
Pc Wifi
samsung poslal všimné ? vypada to tak... je to akce absolutne k prdu.
Adam Grufík
Adam Grufík
To je ten, kterému po pár ohybech zčerná displej v ohybu a Samsung pak neuzná reklamaci z důvodu lehce poškrábaného displeje v rohu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze