Oficiální aplikace Formule 1 je k dispozici pro Windows 10

21

Pro všechna zařízení pracující s operačním systémem Windows 10 dnes vyšla zbrusu nová aplikace. Jde o oficiálního klienta závodů Formule 1.

Formula 1®

Všichni fanoušci závodů Formule 1 by měli zbystřit. Dnes se v obchodu Windows Store objevila oficiální aplikace, která vám poskytne velkorysý servis týkající se veškerých závodů či jezdců. V základní variantě získáte kompletní přehled na různé žebříčky. Vždy tak budete vědět, jak si vede váš oblíbený jezdec či stáj. Nechybí ani sekce s nejnovějšími zprávami a videi. Samozřejmostí je podrobnější rozpis aktuálního závodu a také kalendář všech závodů v právě probíhající sezóně.

TIP! Windows 10 nadále rostou, aktuálně je využívá 350 miliónů uživatelů

Tímto výčtem však možnosti aplikace ještě nekončí. Pokud máte oficiální účet Formule 1, získáte přístup do prémiové sekce. V ní se vám otevírají možnosti podrobného a okamžitého rozboru závodu v interaktivní 3D mapě. Získáte detailní přehled o jízdě každého závodníka nebo také přístup k týmové rádiu. Jde o novou univerzální aplikaci a je tedy dostupná jak pro počítače, konvertibly a notebook s Windows 10, tak pro telefony s Windows 10 Mobile.

Stáhnout Formula 1®

Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Kikot
To je stylové, nejnudnější pseudosport na nejnudnějším pseudooperačním systému...
kleinak
Osle, tak se na to nedívej.
Jinak bych to bral, ale na WP 8.1 ale to už je asi jedno. Prostě podpora plnými doušky MS. (už jsem si zvykl)
Tohle mě stejně ke koupi telefonu s W10M nedonutí.
Xwert Is
Xwert Is
Prečo keď sa len spomenie niečo od MS alebo Windows tak je v diskusii vždy nagrcané a zíjdu sa v nej ľudia ktorý potrebujú len hatovať a nakladať na účet MS. Ak sa Vám to nepáči tak to nečítajte alebo nekomentujte. Nechápem načo je potrebné písať nezmysli pod každý článok.
Konštruktívna a objektívna diskusia ide bokom na úkor haterov.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze