Odhaluje se další model z řady Redmi od Xiaomi

Americký telekomunikační úřad FCC poodhalil další model z řady Redmi od Xiaomi. To si již delší dobu pohrává s myšlenkou přímé expanze na americký trh a právě odhalený telefon z řady Redmi by se mohl stát první takovým modelem.

Xiaomi se primárně soustředí na domácký trh, do zahraničí (oficiální cestou) zasahuje jen sporadicky. Stejná situace platí i pro náročný americký trh, kde se Xiaomi prozatím příliš neangažuje a situace je tedy podobná jako například u nás. Fungují zde tedy různí přeprodejci. Nyní americký telekomunikační úřad FCC odhalil jednu z připravovaných novinek modelové řady Redmi, která by se mohla stát pomyslnou vstupenkou na americký trh.

TIP: Sněhobílé Xiaomi Mi MIX je tu: fotografie a video přímo z místa

Připravované Xiaomi Redmi

Součástí odhalení je i hrubý náčrt novinky, který ukazuje příslušnost k řadě Redmi Note, nad konkrétním označením je však ještě brzy spekulovat. Kromě podpory různých frekvenčních pásem, které odhalení potvrzuje, se spekuluje rovněž o dosazení procesoru Snapdragon 652 a 4GB paměti RAM, přičemž interní úložiště by mělo nabídnout kapacitu (až) 64 GB. Fotoaparát má 16 Mpx a sekundární kamera 8 Mpx . V neposlední řadě se potvrzuje přítomnost operačního systému Android 7.1. Odhalení nového přírůstku do řady Redmi očekáváme v následujících týdnech.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroje: gizchina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze