Obří tablet Samsung Galaxy View na fotografiích (aktualizováno)

2

Jihokorejský Samsung má v rukávu obří tablet, na který již i sám lákal. Bude se jednat o model Galaxy View s úhlopříčkou 18,4 palců a nyní si jej můžeme prohlédnout na sérii fotografií.

Aktualizováno 27. 10. 2015

Po několika dnech máme možnost nahlédnout rovnou na produktové snímky z různých úhlů a konečně se nám také odhaluje část výbavy obřího tabletu. Displej nabídne tradiční FullHD rozlišení, což se s ohledem na 18,4palcovou úhlopříčku může zdát málo. Výkon by měl zajišťovat osmijádrový procesor Exynos, kterému bude asistovat grafická akcelerace Mali-T720 a 2GB operační paměť. Interní úložiště pojme 42 GB dat a nad displejem se objeví 2megapixelová kamerka. O přísun energie se má starat baterie s kapacitou 5 700 mAh.

Samsung Galaxy View

Původní informace z 22. 10. 2015

O Samsungu Galaxy View neslyšíme prvně, již v září se objevilo pár informací a obrázků. Dnešní den je na únik bohatší, neboť byly zveřejněny obrázky, které patrně pocházejí z budoucího produktového videa. Díky tomu ale máme možnost si chystaný obří tablet dobře prohlédnout. Na první pohled zaujme chybějící tlačítko na čelní straně. Až dosud neodmyslitelná součást tabletů Samsung. Na zadní straně pak Samsung připravil speciální úchyt pro snadnější přenášení tabletu. Přeci jen bude tablet nejen hodně velký, ale patrně také těžký. Madlo bud součástí polohovacího doku, díky kterému bude možné tablet prakticky postavit a konzumovat zobrazený obsah.

Samsung Galaxy View

Podrobnější informace o tabletu Samsung Galaxy View však prozatím známé nejsou. Jeho představení však patrně proběhne v dohledné době.

Zdroje: sammobile.com, androidcentral.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Petr Jandus
Petr Jandus
Na tak obří displej dost slabá baterie ne? U mého Lenova s 13.3 palci mám 9800mA.
Filip Hoang
Filip Hoang
Jsem vcelku zvědav, na jakou skupinu zákazníků se chce Samsung s tímto zařízením zaměřit, protože prozatím mi nejde na mysl žádné praktické použití takového tabletu... Pro profesionální účely jsou zde jiné tablety tohoto typu (i větší - například sídle naší firmy byly nedávno instalovány tablety Panasonic), pro klasickou práci si raději člověk koupí ultrabook s dotykovou obrazovkou spíše než aby se omezoval ve výkonu... Napadá mě pouze nějaká (nižší) střední třída pro uživatele, kterým je 12" tablet na doma málo a který je ale zároveň nenáročný vzhledem k nasazení Androidu...

No, čas ukáže.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze