Objevují se první specifikace tabletu HP Spectre x2 12

5

Společnost Hewlett-Packard si prý na následující měsíce připravuje novinku, která by měla konkurovat novému Microsoft Surface Pro 4. Mělo by se jednat o kovového elegána s nízkou tloušťkou a procesory Intel Core M nové architektury Skylake.

Včera Microsoft představil nástupce svého 2v1 zařízení Surface Pro 4. Konkurence ale nikdy nespí a společnost HP údajně chystá jeho největšího konkurenta, v podobě HP Spectre x2 12. Ten by se měl pochlubit celokovovým lehkým tělem s tloušťkou pouhých 8 mm a hmotností 820 gramů. Nemělo by chybět ani nové USB-C.

HP Spectre x2 12

HP Spectre x2 12 by se měla dodávat s FullHD displejem a pochopitelně i novými procesory Intel Core M Skylake. K dispozici by měly být dvě paměťové varianty a to 128 GB a 256 GB. Tablet by měl podporovat i rychlé sítě LTE.

TIP: Microsoft představil Surface Pro 4: větší výkon a spousta vylepšení

I přes to, že tablet není primárně určen k focení, hodit se bude i 8megapixelová zadní kamera a 5megapixelový čelní fotoaparát pro videohovory. K dispozici bude pochopitelně i klávesnice nebo digitální pero.

HP Spectre x2 12 by měl být k dispozici v následujících měsících, za cenu 1 200 euro, tedy přibližně 32 500 Kč bez DPH.

Zdroje: microsoft-news.com, winfuture.de

Diskuze ke článku
pet
obri vaha obri cen, kdyby radsi udelali s atomem a full hd tablet do 15000 a s vahou do 400 gramu a ramecky pod 5 mm..
na takove zarizeni cekam
satyovy prsicka
Tak timto nam konkurovat nebudou vas mrdkozrout winjouz
Fred
Proč o tomto tabletu spekulujete, když už byl představen. Konkurence o něm psala dokonce v sedm ráno http://smartmania.cz/bleskovky/hp-spectre-x2-surface-usbc-real-sense-12165

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze