Objednejte si nový tablet HUAWEI MatePad 11 a získáte slevu i hodnotné dárky

Objednejte si nový tablet HUAWEI MatePad 11 a získáte slevu i hodnotné dárky
Fotografie: Huawei

Kdo otálel při předprodeji nového tabletu HUAWEI MatePad 11, nemusí být smutný. V pondělí začíná oficiální prodej tabletu od Huawei na českém trhu a ve hře jsou znovu velice atraktivní dárky – k novému MatePadu 11 získáte zdarma hodnotné příslušenství jako chytré hodinky Watch GT2 Pro a true-wireless sluchátka FreeBuds 4i, k tomu navíc slevu 500 Kč. Ale pozor, časově omezená akce trvá jen do 19. září!

HUAWEI MatePad 11 je lákadlem sám o sobě. V době rostoucího pracovního vytížení i přibývajících studijních povinností je tablet šikovným asistentem při každé činnosti. MatePad 11 navíc nabízí špičkové vlastnosti, díky kterým hravě proplujete všemi povinnostmi a zároveň si naplno užijete hry, hudbu nebo filmy v nejvyšším rozlišení.

K objednávce od 6. do 19. září na e-shopu Huawei a u všech zavedených partnerů ale k tabletu navíc dostanete zdarma také špičkové dárky, které rozhodně potěší každého. K MatePadu 11 za cenu 10 990 Kč (místo původních 11 499 Kč) získáte také sluchátka FreeBuds 4i a hodinky Watch GT2 Pro. Celkem tak ušetříte skoro 10 tisíc korun.

Bezdrátová sluchátka FreeBuds 4i vydrží na jedno nabití nepřetržitě hrát až 10 hodin, vynikají vysokou kvalitou zvuku a disponují i aktivním potlačením hluku z okolí (ANC) pro ničím nerušený poslech. Běžně jsou k dostání za cenu 1 999 Kč, k tabletu je však dostanete zdarma.

A to společně s hodinkami Watch GT2 Pro, které běžně stojí 7 499 Kč. Prémiové smartwatch se safírovým sklem a titanovým tělem jsou odolným a zároveň elegantním pomocníkem jak při sportování, tak i při běžných činnostech. Hodinky se mimo jiné pyšní bezdrátovým nabíjením a výdrží baterie až čtrnáct dní.

MatePad 11 zaujme displejem i zvukem

Díky operačnímu systému HarmonyOS 2, stvořenému pro novou generaci chytrých zařízení, získal HUAWEI MatePad 11 zbrusu nové funkce. Pracovní plocha nového tabletu je organizovanější než kdykoli předtím a nabízí uživatelům nový způsob, jak efektivněji prohlížet důležité informace a pracovat s nimi. Díky využití distribuované technologie dokáže HUAWEI MatePad 11 spolupracovat s dalšími zařízeními – od chytrých telefonů po počítače – pro lepší produktivitu a využití kreativity.

Tablet podporuje obnovovací frekvenci 120 Hz, takže přináší špičkový a plynulý obraz s vylepšenou odezvou. V kombinace s perem HUAWEI M-Pen druhé generace a impozantním 120 Hz tabletovým displejem je hrot pera vysoce citlivý díky vstupní latenci již 2 ms, což uživatelům dopřává chytřejší a přirozenější interaktivní rukopis.

Nový MatePad 11 zaručuje pohlcující zvukový zážitek se čtyřkanálovým systémem a čtyřmi velkými reproduktory. Zvukový systém je navržený a vyladěný předními zvukovými inženýry společnosti Harman/Kardon.

HUAWEI MatePad 11 si můžete objednávat od 6. září na e-shopu Huawei. A za cenu 10 990 Kč k němu do 19. září navíc dostanete chytré hodinky a bezdrátová sluchátka.