O2 to zkouší se superlevným tarifem. Co dostanete za 249 Kč měsíčně?

3
O2 to zkouší se superlevným tarifem. Co dostanete za 249 Kč měsíčně?
Fotografie: O2
  • Tarif nabízí neomezené volání a SMS do sítě O2, do dalších sítí jen 30 minut
  • Datový balíček je skromný, disponuje pouze 1,5 GB
  • Tarif FREE+ Start lze objednat jen do konce roku

O2 již v minulém týdnu odtajnilo svou vánoční nabídku, avšak nyní představilo nový tarif FREE+ Start, který vás měsíčně vyjde pouze na 249 Kč. Správně ale tušíte, že zázraky od něj čekat nelze a rovnou vám řekneme, že nemáte-li celou rodinu také u O2, asi vás ani nezaujme.

O2 Super levný tarif

Neomezené volání a SMS jsou totiž limitovány do domácí sítě. Do ostatních si budete muset vystačit s 30 minutami, které jsou součástí měsíčního paušálu. Dostalo se dále na základní datový balíček s nabídkou 1,5 GB dat. Aby operátor tarif zatraktivnil pro nenáročné uživatele, případně pro děti, nabízí k němu i speciální nabídku na nový telefon Xiaomi Redmi 9A.

„K tomu jsme se rozhodli pro zájemce z řad nových i stávajících zákazníků, kteří se rozhodnou si tento tarif pořídit, přidat ještě možnost pořízení výhodného telefonu na splátky bez navýšení. Kompletní balíček s Xiaomi Redmi 9A tak vyjde na pouhých 329 korun měsíčně,“ popisuje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení. Měsíční splátka telefonu je tak při pořízení na 36 měsíců a akontací 1 Kč pouhých 80 korun. Jednorázová cena telefonu pak 2 881 Kč.

Závěrem je nutné dodat, že celý tarif O2 FREE+ Start je pojat jako limitovaná nabídka. Aktivovat si jej můžete počínaje 1. listopadem a z nabídky zmizí poslední prosincový den letošního roku.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Tomus
Tomus
Tarif pro zoufalce..
Pc Wifi
Pc Wifi
wtf ? i sporivy clovek co tak jich par znam proflaka minimalne 2GB mesicne... rozumim cili operatoru, za par kacek hodime jen neco malo... no hodne malo... cilem je aby lidi chteli tarif aspon za minimalne 500 penez. Je to mizerie...
Petr Válek
Petr Válek
Opět komedie od O2 🤣🤣

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze