O2 představilo svou vánoční nabídku, hlavní slovo mají slevy

2

Vánoce se kvapem blíží a operátoři každoročně představují svá lákadla pro toto období. Většinou se jedná o speciální tarify, bonusy k tarifům nebo výhodnější podmínky. Nic takového od O2 nyní nečekejte, modrý operátor se totiž rozhodl vánoční nabídku pojmout ryze ve formě slev. V rámci programu Extra výhody poskytne slevy na zboží u partnerů i telefony z vlastní nabídky.

Řada z vás byla určitě zvědavá, s jakou vánoční nabídkou přijdou operátoři. O2 nyní nenabídne žádné extra volné minuty nebo SMS nebo bonusy k neonovým tarifům a jde na to úplně jinak. Rozhodlo se využít svého úspěšně se rozjíždějícího věrnostního programu Extra výhody a v rámci něj nabídnou v předvánočním období ještě větší slevy. Přidává například také slevy na telefony nebo lyžování.

O2 má z Extra výhod radost, zákazníci si jej oblíbili

O2 spustilo svůj nový věrnostní program v září 2012. Funguje na bázi slev pro všechny zákazníky O2 a O2 se snažilo o maximální zjednodušení. Stačí si na webu nebo v mobilní aplikaci vybrat výhodu, nechat si zaslat kód v SMS na mobil, který ukážete na prodejně či jej uplatníte v e-shopu a je hotovo. Momentálně si mohou zákazníci O2 vybrat ze stovky nabídek a výhody čerpat v 750 obchodech v České republice.

O2 se také pochlubilo čísly, které ukazují oblíbenost programu mezi zákazníky. Ti za dobu fungování Extra výhody ušetřili údajně již zhruba 28,9 milionů Kč a uplatnili 180 000 slev. Dozvěděli jsme se také zajímavé statistiky z používání aplikace O2 Extra výhody na mobilech. Od září zaznamenala 48 000 stažení pro Android a 10 000 stažení pro iOS. Později byla dostupná také pro Windows Phone, kde zatím zaznamenala 2000 stažení. Každý uživatel spustí aplikaci v průměru 2,5x týdně. Dost už ale statistik, jak tedy bude vypadat vánoční nabídka O2?

Aplikace O2 Extra výhody je dostupná pro Android, iOS a Windows Phone

Slevy pro všechny - na lyžování, mobily i další zboží

Celou svou vánoční nabídku postavilo O2 na slevách, o tarifech a výhodách k nim neuslyšíte ani ň. První novinkou jsou noví partneři z řad skiareálů, ve kterých bude možné čerpat slevu 30% na celodenní dospělou permanentku, případně také vícedenní v případě 6 skiareáů Snowhill (Herlíkovice, Kamenec, Šachty, Kozinec, Kašperské hory, Mariánské lázně). K dispozici bude celkem 14 skiareálů (Krkonoše, Jeseníky, Beskydy, Šumava, Jizerské hory, Orlické hory, Krušné hory). Přibyli také noví partneři z řad obchodníků.

O2 logo

O2 také připravilo speciální Extra víkend ve dnech 7. až 9. prosince, kdy bude možné čerpat speciální vyšší slevy u vybraných partnerů, které naleznete na obrázku níže.

U obchodníků a lyžařských středisek to ale naštěstí nekončí, O2 bude poskytovat v rámci Extra výhod i slevy na telefony, a to od 15.11. Bohužel jen na čtyři vybrané a jen 500 Kč. Bude se jednat o HTC One X, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Y a Samsung Galaxy mini, tedy veskrze už nijak aktuální a atraktivní mobily, které O2 zřejmě potřebuje doprodat.

Sleva na telefony
Na tiskové konferenci jsme se však dozvěděli, že O2 chystá přeci jen i nabídku spojenou s voláním, a to konkrétně s předplacenkami. Od poloviny listopadu představí nové odměny za dobití a výhodnější nabídky.

Tolik tedy vánoční nabídka O2, která bude letos trochu jiná, než v minulosti. Jsou podle vás slevy na zboží lepší volbou, nebo byste spíše uvítali například výhody k tarifům?