Nový Snapdragon 7+ Gen 2 se objeví v Redmi Note 12 Turbo a Realme GT Neo5 SE

1
Nový Snapdragon 7+ Gen 2 se objeví v Redmi Note 12 Turbo a Realme GT Neo5 SE
Fotografie: Xiaomi
  • Nové Xiaomi by mělo dorazit již příští týden
  • Půjde o velmi výkonný procesor vyšší střední třídy

Qualcomm dnes představil zbrusu nový procesor Snapdragon 7+ Gen 2 a tentokrát rozhodně nebude nutné čekat na první telefony několik měsíců. První vlaštovky na sebe nenechají dlouze čekat, dokonce jsou již oficiálně potvrzené. Jací výrobci tedy nový a výkonný procesor nasadí ve svých modelech?

První to zřejmě stihne Xiaomi, které oficiálně oznámilo, že chystaný model Redmi Note 12 Turbo bude procesorem Snapdragon 7+ Gen 2 vybaven. K představení tohoto telefonu by mohlo dojít již 23. března. Právě v tento den bude totiž řada Redmi Note 12 prezentována globálně.

Redmi Note 12 Turbo

Výrazněji pozadu nechce zůstat ani Realme, které potvrdilo model GT Neo5 SE, jenž bude vybaven procesorem Snapdragon 7+ Gen 2, avšak v jeho případě je velkou neznámou, zda se jej dočkáme na globální úrovni. Doposud známý model GT Neo5 se totiž nabízí pouze na čínském trhu.

Realme GT Neo5 SE
Diskuze ke článku
Martin Vinduška
Martin Vinduška
To je super, kvalitní a výkonný chipset pro střední třídu, který ale s výjimkou možná jednoho telefonu od Xiaomi najde uplatnění výhradně v Asii. Nebo možná tak za dva roky ho použije SONY nebo Motorola.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze