Odolný Samsung Galaxy Active na obzoru. Výbavou se vyrovná loňské Galaxy S9

aktualizováno
2
Odolný Samsung Galaxy Active na obzoru. Výbavou se vyrovná loňské Galaxy S9
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Neznámý model se objevil v benchmarku Geekbench
  • Výbava se má opírat o loňský procesor využívaný v řadě Galaxy S9

Aktualizováno 31. 7. 2019

Samsung nám již představil nový odolný mobil nižší střední třídy zvaný Galaxy Xcover 4s, avšak opět slyšíme o lépe vybaveném sourozenci Galaxy Active. Ten se má zakládat na loňské Galaxy S9, avšak nabídne menší 5,2palcový displej a silnějsi baterii s kapacitou 4 500 mAh. Pokud jsou obrázky níže správné, mohlo by představení proběhnout již 9. srpna.

Samsung Galaxy Active
Samsung Galaxy Active

Původní informace že 3. 6. 2019

Samsung má svém portfóliu stabilně odolné telefony, zpravidla v řadě Xcover. V současnosti se jedná o Galaxy Xcover 4, který však již sfoukl dvě svíčky na narozeninovém dortu. Doby, kdy Samsung produkoval i opravdu obrněné vlajkové lodě, je v případě českého trhu dávno pryč. Malá naděje však nyní svitla skrze benchmark Geekbench. V něm se objevil Samsung s označením SM-G889F.

Samsung SM-G889F

Benchmark odhalil, že neznámý model využívá služeb procesoru Exynos 9810, který byl použit loni u Galaxy S9 a Galaxy S9+. Prozrazena byla také 4GB operační paměť a Android 9.0 Pie. Už jen tyto specifikace naznačují, že v případě realizace by šlo o slušně vybavený smartphone.

Jak by takový odolný Samsung s 5,2palcovým Quad HD displejem a 12megapixelovým fotoaparátem mohl vypadat, ukázal například Roland Quandt, který měl před časem přístup k prototypu. Lze vidět, že u odolného telefonu by výrobce samozřejmě nadále držel klasická tlačítka.

Diskuze ke článku
Arkanoidz
dyldo
kokotoska
takovych nadeji uz bylo... dokud nebude na pultech, neuverim... a rypnu si, 6GB ram by neuskodilo... at to neni diky tomu ze to je odolnak jinak otloukanek okuchanek na HW...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze