Nový HONOR Band 6 boří hranice mezi chytrým náramkem a hodinkami

Nový HONOR Band 6 boří hranice mezi chytrým náramkem a hodinkami
Fotografie: hihonor

Segment nositelné elektroniky se v poslední letech výrazně rozrostl. Fitness náramky a chytré hodinky již dávno nejsou nezbytnou součástí životů pouze sportovních nadšenců, ale prakticky všech, kteří chtějí mít větší přehled o každodenních aktivitách a zdraví. Tato chytrá zařízení neměří pouze kroky a spálené kalorie, ale i hladinu kyslíku v krvi, stres, kvalitu spánku nebo ženský cyklus. Novinkou na trhu je designový náramek HONOR Band 6, který seženete za příjemných 1 299 Kč.

Ač se to na první pohled nemusí zdát, mezi chytrými hodinkami a fitness náramky najdeme řadu rozdílů. Prvním je cena. Náramky bývají oproti hodinkám výrazně levnější, a to samozřejmě na úkor funkcí či velikosti displeje. Ve většině případů nejsou vybaveny tolika tréninkovými režimy nebo neměří některé zdravotní funkce. Nenajdeme u nich ani velký dotykový displej, což ztěžuje jejich ovládání. Náramky jsou zkrátka ideálním pomocníkem, který vám prozradí, kolik jste za den ušli kroků či spálili kalorií.

Technologická společnost HONOR však přišla na trh s novým fitness trackerem HONOR Band 6, který boří hranice mezi fitness náramky a chytrými hodinkami. HONOR Band 6 se pyšní především svým elegantním designem, který přináší průlom ve velikosti a kvalitě displeje.

Honor Band 6

Bezkonkurenční velikost a kvalita displeje

Dominantou nového fitness trackeru HONOR Band 6 je především dotykový 1,47palcový AMOLED displej s rozlišením 194 x 368 pixelů a živými barvami. Jeho obrazovka je o 148 % větší ve srovnání s předchozí generací a vyznačuje se 2.5D zakřivením s povrchovou úpravou proti otiskům prstů. HONOR Band 6 je pohodlný a lehký i při celodenním nošení a všech aktivitách, a to především díky řemínku ze silikonu. K dispozici je ve třech barevných variantách – černé, šedé a růžové, proto i výborně podtrhne váš styl a náladu. Tu můžete vyjádřit i přizpůsobením vzhledu ciferníku. Na výběr máte z širokého portfolia designů nebo můžete zvolit vlastní fotografii z alba telefonu.

Asistent pro sledování zdraví i vyhodnocení aktivit

HONOR Band 6 podporuje 10 tréninkových režimů od pěší turistiky a běhu až po plavání či cyklistiku. V reálném čase monitoruje srdeční frekvenci, spálené kalorie, tempo i vzdálenost. Náramek automaticky detekuje šest režimů cvičení a při rozpoznání vás vždy upozorní, zda chcete data ze svého tréninku zaznamenávat. Pomůže vám určit i ideální tepovou frekvenci pro spalování tuků a zlepšení vytrvalosti. HONOR Band 6 je tak skvělým pomocníkem pro každého, kdo miluje pohyb. Nadšení plavci jistě ocení i voděodolnost až do 5 ATM a funkci vyhodnocení efektivity plavání pomocí identifikování a zaznamenávání plaveckého stylu.

Kromě sportovních funkcí disponuje HONOR Band 6 také zdravotními funkcemi. Těšit se můžete na nepřetržité monitorování tepu, stresu, okysličení krve a ženy také na monitoring měsíčního cyklu. Ve vybavení náramku nechybí ani monitor spánku, který zaznamenává jeho fáze. Díky tomu vám fitness tracker poskytne návrhy, jak kvalitu spánku zlepšit, abyste byli plní energie.

Výdrž baterie na jedničku

HONOR Band 6 se jako většina zařízení značky HONOR chlubí svou vynikající výdrží baterie. Všech funkcí, které náramek nabízí, si můžete dosyta užívat až 14 dní. Při častém používání 10 dní. Následně postačí 10 minut a vašeho společníka nabijete na další 3 dny používání, a to díky magnetickému rychlonabíjení.