Nový fitness náramek HONOR Band 6 na první pohled zaujme velkým 1,47″ displejem

Nový fitness náramek HONOR Band 6 na první pohled zaujme velkým 1,47″ displejem
Fotografie: hihonor

Společnost HONOR přichází na trh s novou vychytávkou pro všechny vyznavače aktivního životního stylu i nadšené sportovce, fitness trackerem HONOR Band 6. Na první pohled zaujme velkým 1,47palcovým AMOLED displejem. Tento chytrý náramek se stane vaším nerozlučným parťákem, který vaše tréninky vyzdvihne o úroveň výše měřením každodenní aktivity i základních zdravotních funkcí. Navíc ho jen tak neunavíte, na jedno nabití vydrží úctyhodných 14 dní. HONOR Band 6 není ale pouze fitness tracker, díky stylovému designu ho v barvách Meteorite Black, Sandstone Grey nebo Coral Pink můžete nosit, i když zrovna nelámete osobní rekordy. HONOR Band 6 nyní seženete za 1 299 Kč.

Velký displej zaručí skvělou čitelnost

Fitness náramek HONOR Band 6 disponuje velkým 1,47palcovým full-screen AMOLED displejem, který má přibližně 2,5krát více pixelů než předchozí generace. Rozlišení 194 x 368 pixelů při 282 PPI vám zaručí skvělou čitelnost. K využití navíc nabízí mnoho chytrých funkcí, z kterých jistě využijete dálkové pořízení fotografie ze smartphonu nebo notifikace zpráv a hovorů. Odmítnutí hovoru nebo přečtení zprávy v pohybu nikdy nebylo snadnější, stačí jen pár kliků na vašem zápěstí.

Baterie, která zvládne i ty nejdelší tréninky

Pokud jste zvyklí na sport několik hodin denně a bojíte se, že by se vám fitness tracker v jednom kuse vybíjel, jste na omylu. Přestože HONOR Band 6 disponuje mnoha funkcemi, nepotřebuje nabíjet denně. Při běžném používání vám totiž vydrží na jedno nabití až 14 dní. Při častém používání potom 10 dní. Můžete si tak užívat všech funkcí, které HONOR Band 6 nabízí a nestrachovat se o to, zda se vám při běhu vybije. Náramek podporuje magnetické rychlonabíjení, za 10 minut jej nabijete na další 3 dny.

10 tréninkových režimů

Se stoupajícími teplotami stoupá i chuť k venkovním aktivitám. HONOR Band 6 vás v nich podpoří díky nabídce 10 tréninkovým režimům (běh, cyklistika, veslování, pěší turistika a další). Pokud máte v oblibě plavání nebo se chystáte náramek nosit v létě u vody, jistě oceníte voděodolnost až do 5 ATM a funkci vyhodnocení vaší efektivity při plavání identifikováním a zaznamenáváním plaveckého stylu. Náramek automaticky detekuje šest režimů cvičení – vždy vás upozorní, zda chcete zaznamenávat data ze svého tréninku. V reálném čase vám při cvičení monitoruje srdeční frekvenci, spálené kalorie, vzdálenost a tempo. HONOR Band 6 pro vás dokonce vypočítá zóny srdečního tepu, a pomůže vám tak určit ideální tepovou frekvenci pro spalování tuků a zlepšení vytrvalosti.

Honor Band 6

Vaše zdraví na prvním místě

Kromě sportovních funkcí HONOR Band 6 disponuje i mnoha zdravotními funkcemi. SpO2 Monitor vám na základě optimalizovaného hardwaru, optické technologie a algoritmů změří hladinu kyslíku v krvi. Její sledování vám může značně pomoci při zkvalitnění regenerace, zvyšování sportovních limitů nebo dokonce aklimatizaci ve vyšších nadmořských výškách. Kromě hladiny kyslíku v krvi vám monitor srdečního tepu poskytne přesné hodnoty bez ohledu na váš věk, pohlaví nebo obvod zápěstí. Nechybí ani monitor stresu, který 24 hodin denně sleduje vaši úroveň stresu a navrhuje různá dýchací cvičení pro uklidnění. Monitor spánku zase analyzuje kvalitu vašeho spánku, a následně vám poskytne rady na jeho zlepšení díky algoritmu TruSleep.

Více informací naleznete na www.hihonor.cz