Novinky u SAZKAmobilu: dva nové balíčky a Zimní SIM karta

1

Ačkoliv o většině virtuálních operátorů neslyšíme jak je rok dlouhý, jednou z výjimek je SAZKAmobil, který dnes představil své novinky pro zimní, nebo chcete-li vánoční období. Kromě dvou nových balíčků si můžete opět pořídit zvýhodněnou SIM kartu.

SAZKAmobil

V září slavil virtuál SAZKAmobil překročení hranice 200 tisíc zákazníků. Nyní jich tento úspěšný operátor má již 210 tisíc a kromě této informace pro své současné či budoucí klienty připravil několik novinek. V prvé řadě se od dnešního dne v nabídce objevují dva nové balíčky. První by mohl zajímat všechny nadšence do internetu. Za 390 Kč získáte datový limit 2 GB na měsíc. Nejde však o nijak zásadně výhodnou cenu a odpovídá balíčkům u klasických operátorů. Druhý balíček nabízí porci 100 SMS za 120 Kč.

SAZKAmobil

„S našimi zákazníky, kterých je více než 210.000, společně oslavíme už třetí Vánoce. Děkujeme všem za jejich přízeň.“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a finančních služeb.

Pro případné zájemce je k dispozici i edice Zimní SIM karta, která vychází na 75 Kč. Za tuto částku získáte do začátku kredit 150 Kč a k tomu 200 MB dat. Pokud si vzpomenete, shodnou nabídku měl SAZKAmobil také v letních měsících, pouze měla samozřejmě jiné pojmenování. Stejně jako letní nabídka i ta současná je časově omezená. Zimní SIM kartu si můžete pořídit do 31. prosince 2016, a to na e-shopu operátora případně skrze jeho informační linku.

Zdroj: tisková zpráva SAZKAmobil