Novinka v Androidu N: hamburger menu v aplikaci Nastavení

16

S železnou pravidelností se každý rok dočkáme nové verze operačního systému Android a ani rok 2016 by neměl představovat žádnou výjimku. Označení nové verze je nasnadě, mělo by jít o Android N a změny se dotknou například nabídky Nastavení.

Android logo

Prozatím stále většina uživatelů marně vyhlíží aktualizaci svého telefonu na Android 6.0 Marshmallow, což dokazuje žalostný podíl nejnovější verze systému od Googlu. Současně však vývojáři pracují na další generaci Androidu. Ta bude s největší pravděpodobností nést zprvu označení N a spekuluje se, že ve výsledku by mohlo jít o Android Nougat (Nugát). To ale hodně předbíháme. K odhalení preview verze by mohlo tradičně dojít na akci Google I/O, která se bude konat od 18. do 20. května 2016. Doposud jsme o novinkách prakticky neslyšeli, nicméně nyní se objevil screenshot zachycující podobu nastavení Bluetooth. Povšimněte si nového hamburger menu v levém horním rohu. Známý uživatel Artem Russakovkii, který se specializuje na úniky informací o Googlu a Androidu, navíc potvrdil, že tento prvek se skutečně v budoucí verzi Androidu objeví.

Android N

Zdroje: android-developers.blogspot.cz, plus.google.com

Diskuze ke článku
xxx
To je opravdu skvělý článek, děkujeme!
David
Marshmallow není ani na 10 % mobilů a už přemýšlí a Androidu nugetě ? Super.. :D
ANO
Njn, android, vsichni jsme doufali, ze android N bude Never:) Reknu vam, android to je ti vam skvela platforma .... pulka telefonu se jeste prodava s roky starou 4.2kou, ktera je radost pouzivat ... teda ... pro hackery:o)
x
Dvojice trolu ANO s blue.sun opet v akci:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze