Nové Nokie se představí dnes v podvečer. Vše budete moci sledovat on-line

1
Nové Nokie se představí dnes v podvečer. Vše budete moci sledovat on-line
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Mobilní telefony představí HMD Global v Londýně
  • Celá akce se uskuteční výhradně on-line
  • Představení novinek proběhne ve dnes od 17:30 hodin

Původně jsme se nových telefonů Nokia měli dočkat na veletrhu MWC, avšak letošní ročník byl zcela zrušen. Všichni výrobci tak byli nuceni hledat náhradní řešení. Jedni tiskovky přesunuli do on-line světa, jiní odložili. Společnost HMD Global tiskovku odložila, ovšem i tak můžeme počítat jen s on-line streamem, a to kvůli přetrvávajícím obavám z koronaviru.

Nokia

Zástupci finské společnosti již dříve oznámili, že celá akce se uskuteční 19. března v Londýně. Dnes jsme se dozvěděli, že čas zahájení tiskové konference bude v 17:30 hodin středoevropského času. Jelikož na samotném místě konání nebude kromě pár zástupců HMD Global nikdo, není překvapením, že bude zajištěn online přenos přes YouTube. Již nyní jej najdete přímo v tomto článku.

HMD Global představí zřejmě hned několik novinek, o kterých se v posledních týdnech spekuluje. Nejvybavenějším kouskem má být Nokia 8.3 (možná pod názvem Nokia 8.2) s podporou 5G, třemi zadními fotoaparáty a čtečkou otisků prstů na boku. Kromě ní bychom mohli spatřit i dostupnější Nokie 5.3 a 1.3. Nejnověji jsme se dozvěděli také o zcela základním mobilu, který oživí dávnou řadu XpressMusic.

tisková zpráva,