Nová vlajková loď od Sony: Xperia s klasickým displejem, ale menšími rámečky

14
Nová vlajková loď od Sony: Xperia s klasickým displejem, ale menšími rámečky
  • Sony údajně zachová poměr stran displeje 16:9, zmenší však rámečky
  • Samotný displej má mít 5,7palcovou úhlopříčku a 4K rozlišení
  • Pod kapotou najdeme Snapdragon 835

Budoucí vlajková loď od Sony odhaluje svou tvář. Známe její označení, které má být H8541. Dle uniklých specifikací budeme mít tu čest s poměrně velkým smartphonem, jehož displej zaujme nejen 5,7palcovou úhlopříčkou, ale také 4K rozlišením a HDR technologií. Odpůrce protáhlých telefonů by mohlo potěšit, že Sony zřejmě zachová poměr stran 16:9, ale současně zmenší své v současnosti poměrně velké rámečky. Známé jsou dokonce celkové rozměry zařízení, které by měly činit 149 × 74 × 7,5 milimetrů.

Pod kapotou bude tepat letošní výkonný procesor Snapdragon 835 a doprovázet jej bude 4GB operační paměť. Úložný prostor pojme 64 GB dat a nebude chybět slot pro paměťovou kartu. Prostředí bude mít pod palcem Android 8.0 Oreo a jak je již tradicí, u špičkových Xperií můžete počítat se zvýšenou odolností s certifikací IP68. U konektivity je samozřejmostí LTE, Bluetooth 5.0 a konektor USB-C. Poslední známou informací zůstává baterie s kapacitou 3 420 mAh. Pod rouškou tajemství zůstávají veškeré informace o fotoaparátech. K představení by však mohlo dojít už v lednu či únoru.

Zdroj: reddit.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Carda
Konečně někdo chápe že nudloidní displej je hovadina kde se nedá koukat ani na videa. Mají u mě plus aspoň za 5,7" i když 6" by bylo skvělí ale ta baterie mě docela zaráží sice má víc jak hnusný Note 8 ale čekal bych aspoň rovných 3500 mAh nebo více jako má Mate 10 ale to bude zřejmě celkovou velikostí přistroje.
pet
uz by bylo na case!

presunout tlacitka dolu do ramecku, nahore udelat 5 mm a dole ztaky 5 mm a neni dal vic potreba. hlavne zachovat 16:9
pet
5,7 palcu ma i muj note 3 a ma vysku 151 mm takze 149 neni zrovna revoluce. chtelo by to spis 141 mm..nebo 131 mm kdyz displej ma 126
Areon
Zmenšení rámečků vítám, ale snad se jim do toho tenkého rámečku podaří nacpat stereo repráky, byla by škoda o ně přijít.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze