Nokia přidá k některým Lumiím hry a voucher zdarma

17

České zastoupení Nokie podpoří prodej některých Lumií zapojením se do celosvětového programu „Svět zábavy s telefony Lumia“, jehož cílem je zvýšit zájem o chytré mobilní telefony s operačním systém Windows Phone. Novopečení majitelé vybraných modelů získají voucher v hodnotě 700 Kč na nákup aplikací a her. Navíc si mohou zdarma stáhnout 9 her od Gameloftu.

Kampaň se týká nově zakoupených telefonů Nokia Lumia 1520, Lumia 1320, Lumia 1020 a Lumia 625 určených pro český či slovenský trh v 15. dubna až 30. června 2014. Mezi hrami, které naleznou v sekci Hry obchodu s aplikacemi Windows Phone Store v „Gameloft gift collection“, jsou takové herní pecky jako Asphalt 7 Heat, Modern Combat 4, N.O.V.A.3, Order & Chaos, Shark Dash, Lets Golf 2, Assassin's Creed, Earthworm Jim a Brain Challenge. Čtyři z nich nicméně nejsou z důvodu hardwarových nároků dostupné pro Lumii 625.

Voucher na nákup dalších aplikací a her pak uživatelé získají prostřednictvím aplikace „Dárkový poukaz“, která se nachází v sekci Nokia Collection Windows Phone Store. Voucher musí být aktivován nejpozději do 15. července a po jeho aktivaci mají uživatelé 120 dní na vyčerpání nabitého kreditu. Nevyčerpaná částka po uplynutí této lhůty propadne.

Stáhnout Dárkový poukaz

Zdroje: TZ Nokia, appsocial.nokia.com

Diskuze ke článku
kubik393
Snaží se a je sympatické, že dostanete voucher, abyste si vybrali, co chcete nakoupit a nic vám nenutí ale zajímalo by mě, kolik je kredit toho voucheru (na Internetu jsem četl 700 Kč, takže kdo máte Lumii, prosím, napište, kolik jste dostali).
René
Více lidí by určitě nalákali,kdyby nám nabídli lepší nabídku telefonů,v dubnu představili vlastně jenom dva a to je málo.Docela bych ocenil nástupce 820ky ,nebo prostě něco s 1 GB tam,ale abych za to nemusel vypláznout majlant.
mix
Telefon muze byt koupen i v zahranici ja mam nemeckou 1320 a funguje to.
purpel
Prosim kdyz si koupim telefon z eu distribuce na heureka.cz pujde mi to? Diky :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze