Nokia omylem odhalila bílou variantu Lumie 900

1

Včera nám Nokia oficiálně odhalila bílou variantu modelu Lumia 800, která se již dříve představila v několika barevných verzích. Lumia 900 se nám sice již oficiálně představila o její dostupnosti a oficiální cenové hladině však stále nevíme nic. Tentokrát nám ale na veřejnost uniká další obrázek, který ledacos vysvětluje.

Poslední větší únik unformací o chystaném modelu se odehrál před více jak týdnem, kdy se Lumia 900 objevila s cenovkou hned ve dvou online obchodech, včetně jednoho českého. To potvrdilo celosvětový prodej a ujistilo nás, že se přístroje dočkají nejen v USA. Na druhou stranu zůstává otázkou, zda se bude jednat o oficiální dovoz. Je totiž velmi pravděpodobné, že na MWC v Barceloně představí Nokia celosvětovou variantu Nokie 900 bez LTE a s drobnými změnami.

Nyní se nám na oči dostává bílá varianta tohoto očekávaného smartphonu, a to rovnou na oficiální Facebookové stránce společnosti Nokia. Jak můžete vidět z obrázku níže, kde je nový obrázek postaven vedle bílé verze Lumie 800, opravdu se jedná o zcela jiný telefon. Rozdíly jsou patrné nejen z dolní řady senzorových kláves, ale především z horní hrany přístroje, kde jsou zcela jiné konektory (nepočítáme-li obligátní 3,5 mm Jack).

Z Facebooku byl již obrázek stažen, a tak je těžké soudit, zda se jednalo o únik nechtěný, nebo připravovaný. Jako malý teaser to však před výstavou MWC v Barceloně posloužilo velmi dobře.

Zdroje: engadget.com