Nokia nabízí on-line tisk fotografií

Společnost Nokia dnes oznámila plně integrovanou mobilní tiskovou službu XpressPrint pro Českou republiku. Tato služba nabízí uživatelům multimediálních přístrojů řady Nokia Nseries snadný a rychlý způsob objednání kvalitního tisku fotografií, které pořídili pomocí svého přístroje.

On-line tisková služba Nokia XpressPrint, stejně pohodlná a spontánní jako pořizování snímků, usnadňuje a zjednodušuje objednávání tisku fotografií pořízených multimediálními přístroji řady Nokia Nseries. Předinstalovaná aplikace pro on-line tisk umožňuje lidem snadno a rychle objednat více vysoce kvalitních fotografií přímo z přístroje, prostřednictvím mobilních nebo bezdrátových sítí LAN (WLAN). Kromě toho si můžete nechat své oblíbené obrázky vytisknout na samolepky nebo dárkové předměty, jako jsou hrnky, skládací puzzle, podložky pod myš a trička.

Aniž by potřebovali PC nebo samostatnou fototiskárnu, mohou uživatelé přistoupit ke službě XpressPrint z aplikace Galerie v přístroji, zvolit obrázky, které chtějí vytisknout, vložit adresu a objednací informace a stisknout tlačítko „Objednat“. Objednávka pak bude zpracována a tisky doručeny poštou na uvedenou adresu. Za objednávku lze platit bankovní kartou nebo dobírkou poštovnímu doručovateli.

Aby se uživatelé mohli se službou XpressPrint seznámit, může si ji každý nový uživatel zdarma vyzkoušet. 10 fotografií z první objednávky jim bude vytištěno bezplatně* (včetně poštovného a balného). Při výběru způsobu platby stačí zadat kód N123.

Ceník služby XpressPrint pro ČR

Výrobek Cena (včetně DPH)
9 x 12 3,50 Kč
10 x 13 4,20 Kč
11 x 15 5,- Kč
13 x 17 5,60 Kč
20 x 27 28,- Kč
Samolepky 56,- Kč
Hrnečky 279,- Kč
Puzzle 20 x 30 279,- Kč
Podložka pod myš 279,- Kč
Poštovné a balné pro foto 70,- Kč
Poštovné a balné pro dárky s potiskem 109,- Kč

On-line tisková služba společnosti Nokia je k dispozici v České republice, Německu a Maďarsku a aplikace Nokia XpressPrint bude na těchto trzích předinstalována v přístrojích Nokia N73, Nokia N80 Internetová edice a Nokia N93. Stávající vlastníci multimediálních přístrojů kompatibilních s řadou Nokia Nseries si mohou aplikaci Nokia XpressPrint zdarma stáhnout z těchto stránek.

*semozřejmě nesmíte zapomenout na cenu za data podle vašeho tarifu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze