Nokia N82 s předstihem na oficiálních fotografiích!

3

Na stránkách Nokie se objevily dříve než bude představena Nokia N82, její oficiální fotografie. Zatím není jasné, jestli se bude jednat jen o jednu barevnou variantu. Více se dozvíme při odtajnění zítra ve 13h.

I když je naplánováno představení dlouho očekávaného telefonu N82 až na zítřejší 13h, už nyní Vám přinášíme oficiální fotografie, které se zřejmě spolu se všemi parametry skrývají taktéž za oponou, na které běží zmíněné odpočítávání.

TIP: Přečtěte si preview Nokie N82

zdroj: www.nokia.com

Diskuze ke článku
s
blbost na ntu ze tie foto su z N82,su to Nokiacke profesionalne fotky...
JohnyAsbest
Doufám, že bude mít i černou barvu, protože tahle je dost vyblitá a hodně snižuje hodnotu N82. Jestli to bude jediná varianta, tak se jdi Nokie doopravdy bodnout...........
Petr
Je fakt krásná. Už na ní čekám půl roku. A komu se nelíbí, tak ať si .... koupí něco jiného :-))) Vždyť otázka vkusu je tak různorodá věc, že.... Spíš mě zajímá, jak se bude ovládat hlavně tím rotačním tlačítkem a zdali inženýři od Nokie, neudělali někde chybu.-)) Očekávám počáteční dětské choroby, jako u každého telefonu, zejména s operačním systémem a podobně. Pak bude zajímavé, jakým GPS přijímacím chipem tuto krasavici obdařili a v neposlední řadě jaká bude cena. Osobně ji očekávám kolem 18.000 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze