Nokia N8 v roli kamery: natočila film

1

Pokusy natočit film za pomocí mobilního telefonu nejsou nikterak vzácné. už s Nokií N93 se objevily informace o natočení krátkého filmu. Nokia N8 se však lví silou podílela na novém snímku The Commuter.

Už před pár lety se filipínský režisér Yam Laranas odhodlal k netradičnímu kroku, a to že za pomocí Nokie N93, která navíc měla i optický zoom, což je stále i mezi dnešními vyspělými fotomobily vzácností, natočí krátký snímek s prvky horroru. Nokia N8 nyní nahradila tradiční technické vybavení při natáčení filmu a sama se zhostila dané role. Výsledkem je zábavný krátký snímek s názvem The Commuter se známými herci jako jsou Dev Patel (Milionář z chatrče) nebo Pamela Anderson.

Oficiální fotografie Nokie N8

Daný snímek ja natočený v maximálním rozlišení 720p za pomoci i dalšího technického vybavení jako je tripod a jiné. Obrázek o tom, jak se dané role Nokia N8 zhostila, si můžete udělat sami.

TIP: Přečtěte si recenzi Nokie N8

Zdroje: gsmarena.com, conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
macel
Věřím tomu asi jako prvnímu videu z nokie kde byl ten černošský fotbalista na střeše, místy jde možná jen vidět ten framerate. Ale i tak tomu nevěřím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze