Nokia N78 na českém trhu, s navigací na rok zdarma

1

Společnost Nokia dnes oznámila, že multimediální přístroj Nokia N78 přichází na český trh. Tento model zahajuje novou éru v oblasti konvergence, neboť slučuje výhody mobility s hudbou, navigací a fotografováním.

Tisková zpráva 3. června 2008

Společnost Nokia oznámila, že multimediální přístroj Nokia N78 přichází na český trh. Tento model zahajuje novou éru v oblasti konvergence, neboť slučuje výhody mobility s hudbou, navigací a fotografováním a nabízí takové funkce, jako je například geotagging (označování fotografií geografickými údaji). Kromě toho Nokia N78 umožňuje spotřebiteli plně využívat výhod služeb Nokia, mezi něž patří Nokia Mapy nebo Share on Ovi – on-line služba, jejímž prostřednictvím mohou uživatelé sdílet své mediální soubory.

V České republice bude Nokia N78 k dostání za orientační cenu 11 490 Kč. Součástí balení je roční navigační licence a bezplatné Nokia Mapy, v nichž je zaznamenáno na 15 milionů zajímavých míst po celém světě – bary, kavárny, restaurace, hotely a ještě mnohem více. Se svým charakteristickým blyštivým povrchem bude Nokia N78 k dispozici v těchto stylových barvách: kakaově hnědé a perlově bílé.

TIP: Čtěte článek Nokia N78: hudba, navigace a fotografování v jednom


Oficiální fotografie Nokia N78

„Štíhlá Nokia N78 spojuje funkční prvky novými způsoby,” sdělil Ján Kolimár, ředitel společnosti Nokia pro Polsko, ČR a SR. „Integrovaný FM vysílač umožňuje přehrávání rozhlasových stanic v autě na jakémkoli stereo přijímači. Nokia N78 je dále vybavena funkcí geotagging, která sloučením fotoaparátu a systému A-GPS umožňuje sdílení snímků a míst, na nichž byly pořízeny. Nokia N78 je navíc kompatibilní s širokou škálou internetových služeb, jako jsou Share on Ovi, Flickr nebo VOX blogy, díky nimž mohou uživatelé vytvářet webový obsah přímo na dlani.”