Nokia E7 potvrzena: nekončící příběh (4x aktualizováno)

8

V současnosti perfektně vybavená Nokia N97 je již na trhu nějaký ten pátek a není tedy divu, že se začaly rodit spekulace o jejím případném následovníku. Objevil se také obrázek, který ilustruje možnou podobu nového modelu.

Z přiloženého obrázku je jasně patrné, že by mě zůstat zachován konstrukční koncept s velkým dotykovým displejem, který povyroste na 4 palce. Použitá technologie známa není. Nicméně lze předpokládat, že bude stejně jako u modelu X6 kapacitní. Z boku se pak opět vysune klasická čtyřřadá klávesnice. Interní paměť by měla činit více než dostatečných 32GB. Startovací cena by mohla být okolo 450 EUR. Zda se model N9 potvrdí či nikoliv, se dozvíme již brzy.

Aktualizováno 28.6.2010

V mezidobí byl představen model N8, takže je spíše otázkou "kdy", než "zda" bude nová Nokia s QWERTY klávesnicí představena. Na internetu se objevily nové snímky, na kterých je mimo jiné vidět kódové označení "C0". Bude sestra modelu N8 patřit do C-Series? Domněnku by potrvzovalo vyjádření Nokie, že model N8 bude poslední Nokií N-Series se Symbianem. Více informací by mělo být dostupných během několik dnů. Uvidíme tedy, s čím Nokia přijde.


špionážní fotografie nové Nokie s QWERTY klávesnicí

Aktualizováno 29.6.2010

Internetem začaly kolovat další fotografie prozatím tajné Nokie, které jen potvrzují blížící se oficiální představení. Nyní je již téměř jisté, že novinka se zařadí do řady C, byť se diskutuje o různých označeních. Mezi nejjmenovanější patří C7, N9 a E7. My se však nejvíce přikláníme právě k první možnosti. Je už také známé, že jako operační systém bude zvolen Symbian^3. Chybět nebude ani konektor HDMI. Dotykový displej by pak měl mít úhlopříčku 3,5 palce. Fotoaparát bude disponovat rozlišením 8 megapixelů a sekundovat mu bude LED dioda.



Aktualizováno 3.7.2010

Na internetu se objevily další špionážní fotografie a video očekávané novinky, což naznačuje opravdu brzké oficiální představení.Potvrzen je 8 Mpx fotoaparát s Dual LED diodou a přední kamerka rovněž s diodou pro osvětlení v průběhu videohovoru. Spekuluje se o operačním systému MeeGo, přičemž nyní na telefonu běží Symbian jenom pro testovací účely. Uvidíme tedy, zda se bude jednat o N-Series s operačním systémem MeeGo, nebo C-Series se Symbianem.



další fotografie připravované odnože modelu N8 s QWERTY klávesnicí

Aktualizováno 30.8.2010 - Nokia E7 oficiálně potvrzena

Na webu Nokie se objevil oficiální soubor s parametry doposud nepředstaveného telefonu E7, kterým by velmi pravděpodobně mohlo být zařízení na obrázcích a snímcích kolem. Je to už několikáté označení, které je mu přisuzováno a doufejme, že poslední. Potvrdil se Symbian^3, QWERTY klávesnice, Wi-Fi, 3G včetně HSDPA a displej s rozlišením 360 x 640 bodů. Tedy nic překvapivého. Nokia E7 bude velmi pravděpodobně představena 14.září na Nokia World, kdy přineseme více informací.

zdroj: engadget.com, gsmarena.com, nokia.com

Diskuze ke článku
sniper
Prej perfrktně vibavená pche!!! vždyť má jen 400Mhz procesor!!!!!To si radši koupím xperii x2 nebo x10 popř. vivaz
Jirky
Já si spíš myslím, že ty si nekoupíš nic, protože ty máš sotva na 3310ku.
hudyny
No nemyslím si že N98 bude vypadat takto, dle mého názoru nejde o velkou inovaci a je vcelku hodně podobná N97 až na to, že tadle je prohnutá...
Ikdyž nokie poslední dobou vyvádí různé psí kusy..
Mates
Tu N98 si rozhodně nekoupim za prvé ten obrázek vypadá příšerně jak reklama na ufonuf v uvuzovkách fofr internet. Navíc nokia v poslední době posrala co mohla a ty telefony co představujou jsou jedině k smíchu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze