Noční režim v Google Fotoaparátu bude brzy lépe po ruce

1
Noční režim v Google Fotoaparátu bude brzy lépe po ruce
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V budoucí verzi Google Fotoaparátu bude lépe umístěn oblíbený noční režim
  • Posune se mezi hlavní nabídku režimů

Aplikace Google Fotoaparát patří mezi ty nejoblíbenější. Je totiž přehledná a současně nabízí i velmi povedený režim Night Sight, který můžete v českém překladu znát jako Noční vidění. Působivé výsledky předvádí zejména na současných Pixelech.

Verze 6.3 aplikace Google Fotoaparát

Doposud platilo, že jej najdete poměrně hluboko v nastavení. Museli jste otevřít nabídku s více možnostmi a následně Noční vidění zvolit. To se však brzy změní. Došlo k odhalení, že verze 6.3, která má být součástí beta verze Androidu Q, nabídne režim Night Sight v hlavní nabídce. Velmi pravděpodobně dojde k nahrazení režimu Panorama, který se přesune do méně důležité sekce „Více“.

Diskuze ke článku
Ondra
Je zajimavy, jak je opravdu uplne vsechno otazkou osobnich preferenci. Ja za ten rok, co mam Pixel, pouzil nocni rezim jen jednou. Abych vyzkousel, ze to fakt umi "zazraky" (bez ironie), ale zatim jsem nenasel uplne vyuziti. I kdyz verim, ze spousta lidi to treba fakt pouziva casto... Naopak panoramu pouzivam na foceni pomerne casto, takze jeji potencialni zakopani me docela mrzi, ted je pekne po ruce...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze