Nezpomalujeme telefony jako Apple, tvrdí Samsung, LG či HTC

74
Nezpomalujeme telefony jako Apple, tvrdí Samsung, LG či HTC
  • Kauza kolem zpomalování starších iPhonů se dotýká i dalších výrobců
  • Společnosti Samsung, LG, HTC a Motorola se již vyjádřily, že k podobným praktikám nepřistupují

Poslední dny mobilním světem hýbe především Apple se svou kauzou týkající se baterií a zpomalování procesorů v iPhonech. Dnes se k celé události samotný Apple vyjádřil, avšak nebyl jediný. Trable Applu se donesly také veškeré konkurenci, která neváhala a ubezpečila své zákazníky, že se není čeho obávat. Například jihokorejský Samsung pro server Phonearena.com uvedl, že kvalita jeho výrobků je pro něj naprostou prioritou. Samsung se také spoléhá na propracovanou správu baterie, která prodlužuje jejich životnost. Své vyjádření uzavřel tím, že výkon procesorů u svých modelů nijak softwarově neupravuje.

Krátce celou událost okomentovalo také LG, které uvedlo, že k podobným kroků se nikdy neuchýlí. Obdobně reagovaly také další přední výrobci HTC a Motorola. Oba dva shodně uvedli, že ve svých modelech nepřistupují k softwarovému zpomalování u modelů se staršími bateriemi.

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
peperonni
„Samsung se také spoléhá na propracovanou správu baterie“ - Tím je myšlena exploze baterií u Note 7? :D
Funny
Ani nemusejí je zpomalovat to dokážou ty mobily sami :D .
Absolut NoFak
Lež jak věž! ShitTsung zpomaluje táčwyzem už od prvního spuštění! Je to dokonce tak pomalé, že než se vykreslí nový obraz na displeji, tak se stihnou vypálit amoledky!
Michal
Samsung dbá na maximální kvalitu - hm tak Note7 vybuchoval a Note8 jak se ukazuje po vybití na 0% už nejde nijak oživit a nezapnete ho - viz nové případy které se množí velmi rychle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze