New Balance RunIQ: chytré hodinky se srdcem od Intelu

1

Na lasvegaském veletrhu CES 2017 prezentovala chytré hodinky i společnost New Balance. Tu spíše znáte z obchodu s teniskami, avšak spolupráce s Intelem dala vzniknout sportovním hodinkám RunIQ s operačním systémem Android Wear.

New Balance RunIQ

Sportovně vyhlížející hodinky disponují 1,39palcovým AMOLED displejem kruhového tvaru, na kterém se vyjímá operační systém Android Wear. Spolupráce mezi společností New Balance a Intelem se projevila na hardwaru, kde nacházíme procesor Intel Atom Z34XX. K ruce pak má již v hodinkách klasickou sestavu 512MB operační paměti a 4GB úložného prostoru. Na bocích přístroje jsou hned tři tlačítka, přičemž jedno funguje jako rychlé stopnutí kola při sportovní aktivitě.

New Balance RunIQ

U takto zaměřených hodinek nemůže chybět senzor srdečního tepu a čip GPS. Spojení s telefonem či sítí zajišťuje Bluetooth a Wi-Fi. Skrze hodinky tak lze například poslouchat hudbu v aplikaci Hudba Play. Dostalo se také na aplikaci Balance Club Global run, kde můžete s ostatními uživateli porovnávat své sportovní výsledky. K dispozici máme také údaje o výdrži a bohužel se nekoná žádné překvapení. V běžném provozu výrobce udává 24 hodin, což nevybočuje z průměru konkurence. Pokud si však spustíte i GPS, výdrž klesá jen na 5 hodin.

Chytré hodinky New Balance RunIQ budou dostupné v černé a šedé barevné variantě za 299 dolarů (zhruba 9 tisíc korun s daní). Předobjednávky začaly dnes a hodinky by se v prodeji měly objevit začátkem února.

Zdroje: newsroom.intel.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
ANO
Wow, baytrail atom schopny svizne rozpohybovat plnotucne windows je tu pro zobrazovani notifikaci, coz by zvladl nejaky programovatelny jednocip s nulovou spotrebou ..... to je "pokrok" ....
Jinak jsem koutkem oka zahlidl tuhle vetu: "Dostalo se také na aplikaci Balance Club Global run, kde můžete s ostatními uživateli porovnávat své sportovní výsledky." .... opravdu se na tehle zemi kulate najde vic nez jeden nebo dva pitomci, kteri by neco takoveho delali?:o))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze