Nečekané překvapení od HTC? Počkáme si do 20. března

3

Tchajwanksého výrobce HTC již mnozí odepisují. Několik let se mu totiž příliš nedaří, avšak přesto je tu stále mezi námi. Po lednových novinkách se možná dalšího představování dočkáme příští týden.

HTC

HTC v letošním roce na nikoho nečekalo a své klíčové novinky odpálilo již v lednu. Tehdy představilo dva zajímavé, ale velmi předražené modely U Ultra a U Play. Zatímco první novinka nabízí alespoň takřka nekompromisní výbavu, druhý jmenovaný model to bude mít o mnoho těžší prosadit se. O dalších novinkách se doposud spíše nespekulovalo, avšak tchajwanská pobočka na svém Facebooku začala lákat na příští týden.

TIP! Rozbalujeme perleťové HTC U Ultra se dvěma displeji (video)

Rovnou musíme říci, že HTC si dalo skutečně záležet, aby nic nenaznačilo. Na pozvánce je informace o tom, že jaro přichází. Obrázek pak výrobce doplnil textem, který naznačuje, že HTC přijde s nečekaným překvapením. V tuto chvíli však můžeme jen hádat, zda půjde o službu, nový telefon či snad novinky ohledně virtuální reality, kde se výrobci daří. Moudřejší bychom měli být v pondělí 20. března.

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dave
Pokud to bude telefon tak se vsadím o dvacku že to bude zase nějaký předražený průměr nebo telefon s top výbavou ale opět z mnohem větší cenovkou než konkurence.
Lukáš
Neee HTC už nic nezachrání nikoho jejich drahé a nudné smartphony nezajímají.
Vladimír Petija
Vladimír Petija
Vsetci ste trapni. Radsej mat nudny telefon s poriadnou vybavou bez zbytocnosti, ktory beha skvelo, nez mat hracky od samsungu, ktore pouzijes par krat, lebo su cool a potom ti budu kazit a spomalovat tlf.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze