Nebezpečný downhill a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Nebezpečný downhill a další skvělé hry zdarma
  • Ve hře Bike Unchained 2 od Red Bullu se stanete neohroženým závodníkem na sjezdovém kole
  • Dále nás čeká povedené tahové RPG, pantomima od českých autorů a nakonec i Prince of Persia
  • FreeBox je pravidelný seriál, ve kterém si představujeme zajímavé hry zdarma

Minulý pátek jsme kvůli svátku FreeBox přeskočili, tak doufám, že jste zvládli nějaké zajímavé hry zdarma objevit sami. Jestli ano, klidně nám o nich dejte vědět do komentářů. Když tak zpětně na minulý týden koukám, musím uznat, že byl i přes volno nabitější, než je běžné. Minimálně co do počtu recenzí. Dnes vás však nezklamu. Pojďme se podívat na čtveřici zajímavých her, které stáhnete zdarma pro Android i iOS.

FreeBox #219 – skvělé hry zdarma

Bike Unchained 2

Fanoušci downhillu si v této hře opravdu přijdou na své. Sjezdy z kopců či hor na kole bývají dost nebezpečné, proto je někdy lepší si to vyzkoušet ve videohře. Tuto vám přináší Red Bull a jak byste asi čekali, budete v ní jezdit z kopce. Výrazně musím pochválit za ovládání, které je uzpůsobeno pro držení telefonu v jedné ruce. Snažíte se tak najít rytmus, kdy sjíždíte z kopce, šlapete do kopce nebo provádíte triky při skoku.

Bike Unchained 2

Stáhnout Bike Unchained 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Man or Vampire

Jestli máte rádi tahová RPG, u tohoto titulu nadšeně zaplesáte. Povedl se téměř po všech směrech. Grafika je jednoduchá, ale velmi líbivá, ovládání snadné a souboje vyžadují špetku taktizování. Dokonce tu naleznete i silný příběh, který je ovšem trochu ukecaný. Hra za to jistě stojí, i kdybyste ignorovali vyprávění o souboji mezi lidmi a upíry.

Man or Vampire

Stáhnout Man or Vampire

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pantomia

Ať už jste s rodinou hráli Activity nebo se účastnili jiných společenských her, pravděpodobně jste se dostali k pantomimě. Tedy činnosti, kdy někdo se gesty a mimikou snaží předvést určité slovo, pojem apod. V této české hříčce pro Android dostanete možnost sledovat herce a na základě představení odhadnout slovo či spojení. Nechybí sbírání mincí a užívání nápověd.

Pantomia

Stáhnout Pantomia

Google Play (zdarma)

Prince of Persia: Escape

Původní Princ z Persie patří mezi naprosté klasiky, které ti mladší z vás už asi nebudou pamatovat. Ketchapp se rozhodl této značky využít a zdánlivě navázat s jednoduchou běhačkou, ve které se snažíte překonat překážky a doběhnout do cíle. Když se vám to podaří, úroveň se zase trochu promění a obtížnost vzroste.

Prince of Persia: Escape

Stáhnout Pantomia

Google Play (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.