Nástupce po dvou letech? Na obzoru je Samsung Galaxy Xcover 4

3

Samsung typicky odolné telefony řadí do řady Xcover. Ta se však, minimálně co se smartphonů týká, nedočkala přírůstku bezmála dva roky. Na nástupce je tak nejvyšší čas a možná se jej letos opravdu dočkáme.

Samsung logo

Poslední a stále se ještě doprodávající odolný Samsung na českém trhu s operačním systémem Android nese název Galaxy Xcover 3 a světu byl představen na jaře roku 2015. Nástupce je však možná již v přípravě. Objevily se první informace o modelu Galaxy Xcover 4 s kódovým označením SM-G390F. Specifikace prosákly skrze benchmark Geekbench a prozrazují nasazení procesoru Exynos 7570 společně se 2GB operační pamětí. Je tak nasnadě, že i tentokrát se odolný model zařadí v lepším případě do nižší střední třídy.

Připomeňte si: Recenze Samsung Galaxy Xcover 3 – Obrněnec s LTE i NFC

Současný Samsung Galaxy Xcover 3

Dočkat bychom se však konečně mohli kvalitnějšího displeje, neboť grafická akcelerace daného procesoru, Mali-T720, si poradí klidně i s HD rozlišením. Šlo by o významné zlepšení, neboť současný Xcover 3 má 4,5palcový displej s rozlišením pouze 800 × 480 pixelů. Poslední informace pak prozrazuje, že novinka využije operační systém Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy Xcover 3 – videopohled

Zdroje: browser.primatelabs.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
bEck0
Smg 930f je samsung galaxy s7...asi by bylo dobry to v clanku opravit
mrtva_zizala
okuch jako SGS5Mini, uplne ocesany HW az na kost proti plné S5... a muzou tomu rikat jak chcou. Za 4 tacky mozna prodejny...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze