Nástupce OnePlus X na obzoru? Uniká podoba OnePlus 8 Lite

2
Nástupce OnePlus X na obzoru? Uniká podoba OnePlus 8 Lite
  • Zřejmě se chystá první OnePlus střední třídy od dob oblíbeného modelu X
  • Zařízení má mít plochy displej s drobným průstřelem uprostřed horní hrany
  • Na zadní straně je duální fotoaparát

OnePlus vydává nové smartphony každý půl rok, avšak poslední roky již opět jen vrcholné řady, jejichž cena nepříjemně roste. Před čtyřmi lety došlo k výjimce a firma ukázala OnePlus X, což byl vcelku kompaktní a slušně vybavený telefon. Bohužel se doposud nedočkal nástupce. Začalo se ale spekulovat o OnePlus 8 Lite, jehož možná podoba nyní unikla.

OnePlus 8 Lite
OnePlus 8 Lite - pravděpodobná podoba

Můžeme spatřit smartphone se standardním nezakřiveným displejem, avšak s malým průstřelem v horní části displeje pro čelní fotoaparát. Na zadní straně se mají nacházet dva fotoaparáty a navrch senzor ToF. Rozměry celého telefonu se mají pohybovat kolem hodnot 159,2 × 74 × 8,6 milimetrů, přičemž úhlopříčka displeje bude činit 6,2 až 6,4 palce. Na těle se objeví jen USB-C , 3,5mm jack má chybět. Bohužel není známa žádná další výbava, ale předpokládá se, že OnePlus 8 Lite bude mířit do cenově dostupnější střední třídy.

Diskuze ke článku
Lukáš
Tohle nemá s X vůbec nic společného, je to prostě jen lite verze jednoho z pádel. X byl celkem šikovnej kompakt, kterej bohužel zabili mizernou výbavou
ghj
159,2 x 74 x 8,6 mm 140,0 x 69 x 6.9 mm

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze