Nástupce OnePlus N10 se odhaluje. Čtečka otisků prstů se přestěhuje

Nástupce OnePlus N10 se odhaluje. Čtečka otisků prstů se přestěhuje
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Po stránce designu se očekává minimum změn
  • Zachován bude 6,49palcový displej
  • Rám zařízení by mohl být kovový

V loňském roce OnePlus rozšířilo své portfolio o řadu Nord. Klasický model doplnily ještě níže postavené kousky N10 a N100. A právě na nástupce modelu Nord N10 se možná již dnes díváme, a to po necelém půl roce od představení první generace. Za zveřejněním pravděpodobné podoby stojí Evan Blass a voice.com. Na obrázcích lze vidět zařízení s rozměry 162,9 × 74,7 × 8,4 mm. Díky tomu víme, že v tomto ohledu nebude mezigeneračně téměř žádný rozdíl.

OnePlus Nord N10 (2021) – pravděpodobná podoba

Spekuluje se, že zatímco zadní strana využije lesklý plast, rám zařízení by měl být kovový. Na čelní straně bude nadále 6,49palcový displej, avšak podrobnosti o něm prozatím neznáme. Vidíme jen malý průstřel v levém rohu pro čelní fotoaparát. Na zadní straně zřejmě dojde k redukci fotoaparátů, a to ze čtyř na tři. Žádná velká škoda to zřejmě nebude, neboť původní Nord N10 nabízel dva spíše zbytečné snímače pro makro a portrétní fotografie.

Další viditelnou změnou je čtečka otisků prstů. Ta je u současného modelu na zádech, avšak případný nástupce ji zřejmě bude mít na pravém boku. Výrobce se také rozhodne ponechat 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Prozatím je tak změn poskrovnu a je otázkou, zda OnePlus například výrazněji nezapracuje na fotoaparátu, procesoru či displeji. Na takové informace si však musíme počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze