Na internet unikly kompletní specifikace Galaxy Buds 2 Pro. Na co se můžeme těšit?

1
Na internet unikly kompletní specifikace Galaxy Buds 2 Pro. Na co se můžeme těšit?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Sluchátka nabídnou podporu Bluetooth 5.3
  • Budou disponovat 10mm měniči

Oficiální představení novinek Samsung proběhne již za pár dní, ještě předtím však na internet pronikly kompletní specifikace chystaných bezdrátových sluchátek Galaxy Buds 2 Pro.

Server winfuture.depřináší sérii renderů, ale také informace o specifikacích. Oproti Galaxy Buds Pro se zdají být nová Galaxy Buds 2 Pro menší, přitom by měla nabídnout vylepšenou technologii aktivního potlačení hluku. ANC má být nově chytřejší, tedy být schopno se (de)aktivovat na základě různých scénářů používání, ale také má odhlučnit i opravdu hlasité zvuky. Zvědaví jsme zejména na vyšší frekvence, které ANC typicky nezvládá odhlučnit zdaleka tak dobře jako nižší a střední tóny. Kromě toho mají Galaxy Buds 2 Pro nabídnout studiovou kvalitu poslechu i další technologie, jako je například 360stupňový zvuk či HD kvalita telefonních hovorů.

Milovníky sportu, ale i všechny ostatní, kteří chtějí mít jistotu, že jejich sluchátka nerozhází nepřízniví počasí, potěší zvýšená odolnost IPX7 a působivě vypadá rovněž slibovaná osmihodinová výdrž na nabití (samotných sluchátek). Se zohledněním baterie umístěné v nabíjecím pouzdru pak nabídnou sluchátka celkem až 29 hodin poslechu na jedno nabití. Potěší také přítomnost hned několika mikrofonů, 10mm měničů a podpora Bluetooth 5.3.

Sluchátka budou v Evropě nabízena za cenu 229 eur (tedy necelých 6 tisíc korun) v šedé, bílé, a fialové barevné variantě.