Můžete vyhlížet iOS 11. Apple oznámil termín konání WWDC 2017

35

Každoroční letní konference WWDC od Applu se bude konat i v letošním roce. Americký gigant dnes oficiálně oznámil termín zahájení, což znamená, že si v kalendářích již můžete zakroužkovat, kdy se objeví nové verze operačních systémů.

Apple WWDC 2017

V letošním proběhne již 28. Worldwide Developers Conference, tedy ve zkratce WWDC. Každoroční konference Applu je zaměřena především na vývojáře. Řeč je o operačních systémech i aplikacích. Nejinak tomu samozřejmě bude letos. Patrně nejvíce očekávané budou novinky mobilního systému iOS 11, který by měl být oficiálně představen. Velmi pravděpodobně dojde také k aktualizacím softwaru u Maců, Apple TV a chytrých hodinek Apple Watch a jejich systému watchOS.

TIP! Apple předstihl Samsung, za uplynulé čtvrtletí je světovou jedničkou

A kdy tedy vše začne? V dnešní tiskové zprávě Apple uvádí termín konání konference WWDC 2017 od 5. do 9. června. Tentokrát také dojde ke změně konání, akce proběhne v McEnery Convention Center v San Jose, kde se naposledy WWDC konala v roce 2002.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
David P.
Tak, že by konečně funkční verze? Slibovali to když se blížila devítka a dodnes nic. Desítka je po půl roce plná bugů a co chvíli něco zamrzne, nebo se objeví jiná anomálie. Podle mě to už je snad schválně aby si uživatel říkal, tak snad ta další verze, nebo ten nový iphone už bude fungovat normálně, loajální jsou zákazníci dost(čti hloupí). Až mi zdechne ipad tak tento systém už nechci vidět, co z něho za těch pár let dokázali udělat mě hlava nebere. Když vzpomenu na dřívější verze jako čtyři, pět, šest, tak to se nedá absolutně srovnat, to je prostě jiný systém. Dnes je kdejaký čínský telefon lépe odladěný. Po odchodu Jobse a po dosazení naprosto nekompetentního Cooka jsem ani nic jiného nečekal. Jako letitý fanda tu firmu dnes nemohu vystát, hlavně kvůli jejímu křivému chování, které se snaží zahalit jako péči o zákazníka. Z Cooka se mi vyloženě zvedá kufr :-D
tmaska
No vecne hadky ios vs android . Za me je to jednoduche , telefon rady NOTE --- nema konkurenci + tablet IPAD --- nema konkurenci . Tudiz cekam na note 8 a muj ipad 4 snad jeste dostane ios 11 :)
Márv
Mne prestal dávať Apple zmysel v dobe keď prišiel s dispejom citlivým na tlak, kvôli dodatočným funkciám ktoré by sa dali kludne vyvolať podržaním alebo dvojitým poklepaním to sú tie jednoduché riešenia. Typnem si že nový IOS by mohol zobrazovať čas a notifikácie na zhasnutom displeji aspoň na nových telefónoch s displejom od Samsungu.
Newek
Jsou jen dvě, takže když si třeba listuju nějakými emaily, jednoduše lehce přitlačím a ukáže se mi náhled. V okamžiku, kdy mne to zajímá zatlačím o trošku a hodí se mi to celé na fullscreen. Pokud si na to zvykneš, je to opravdu hodně jednoduché a návykové. Nemusí to sice sedět každému, ale je lepší a rychlejší, než dvojklik, nebo zdlouhavé držení prstu na jednom místě. Tohle je prostě bleskové. To jen pro modré slunce je to složitost, na kterou už nemá dostatečnou mozkovou kapacitu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze