Mrazivé hory a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Mrazivé hory a další skvělé hry zdarma
  • Před zimou není úniku! Pokusíme se však ohřát u explozí a plamenometů
  • Navštívíme i nebezpečnou budoucnost plnou ninjů
  • FreeBox přináší zajímavé hry zdarma

Týden se s týdnem sešel a mrazivý pátek přináší další FreeBox. Nevím jak vy, ale já místo Týdne s prezidentem preferuji týden s hrami. A jelikož teď byla pořádná zima, raději bych se u něčeho zahřál. V dnešních titulech se tak pořádně protáhneme a zahřejeme se u plamenometu. Nebo alespoň vyrazíme někam za sluníčkem.

FreeBox #193 – Skvělé hry zdarma

Prime Peaks

Když do hor, tak do těch prosluněných. Prime Peaks představuje klasickou Elasto Manii, i když na kořeny tohoto sub-žánru asi většina lidí hravě zapomněla. Prostě a jednoduše ovládáte auto či motorku a vaším primárním nepřítelem je prostředí. Zvlněný terén a nebezpečné nástrahy mohou znamenat snadné otočení na střechu. Do toho všeho vám ještě dochází benzín. Tak hodně štěstí, i když zde se hodí spíše šikovnost.

Prime Peaks

Stáhnout Prime Peaks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Overdrive Ninja Shadow

I další hra je viděna z boku, i když místo řízení nás čeká spíše porcování nepřátel na sushi. Overdrive je futuristická bojovka s mechanizovaným ninjou v hlavní roli. Vedle tradičního skákání po plošinkách se titul zaměřuje na souboje, které jsou rychlé a vyžadují přesné reflexy. Stačí málo a nepřátelé vás udolají. Vaší výhodou je však neuvěřitelná mrštnost.

Overdrive

Stáhnout Overdrive Ninja Shadow

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Metal Squad: Shooting Game

A do třetice nás čeká další plošinovka. Tentokrát více než o skákání půjde o sestřelování všeho v dohledu. Díky výbušným zbraním rozpoutáte doslova hotové peklo. A budete ho potřebovat, protože nepřátelé si na vás vezmou raketomety, vrtulníky i obří mechanizované roboty. Titul si nepochybně půjčuje od legendárního Metal Slug, ale přidává na výbušnosti.

Metal Squad

Stáhnout Metal Squad: Shooting Game

Google Play (zdarma)

Chilly Snow

Nakonec přeci jen svolím a vydám se ještě jednou do zimy. V této hře ovládáte sněhovou kouli, která se valí z kopce a musí se vyhýbat stromům, zatímco výrazně zrychluje a sbírá body. O víkendu jsem byl na lyžích a občas se cítil dost podobně, i když místo stromů jsem se hlavně musel vyhýbat dalším lyžařům, celým školkám, začátečníkům a popadaným snowboarďákům.

Chilly Snow

Stáhnout Chilly Snow

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze