Motorola Moto g9 power: Výkonný běžec na dlouhé tratě

Motorola Moto g9 power: Výkonný běžec na dlouhé tratě
Fotografie: Motorola

Seznamte se s se silným výkonem, kvalitním fotoaparátem a královskou baterií v jednom smartphonu - Motorola moto g9 power.

Už z názvu je možné odvodit, že tento smartphone v sobě ukrývá velkou výdrž a to v podobě až 6000 mAh. To v praxi znamená dva až tři dny výkonu na jedno nabití. 8-jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 662 ve spojení se 4 GB RAM zajistí plynulý a spolehlivý výkon smartphonu bez zpomalování, díky čemuž se váš uživatelský zážitek posune na vyšší level. Hrajte hry, pořizujte fotografie, pracujte anebo provádějte více úloh najednou mezi aplikacemi bez omezení.

Smartphone Motorola moto g9 power poskytuje nadstandardně výkonnou baterii, která vás nezradí a v případě potřeby ji dokážete dobít pomocí rychlého nabíjení Turbo Power a přibalené 20 W nabíječky. Velká baterie se vejde do těla, které vám padne do ruky tak akorát, díky čemuž lze smartphone jednoduše ovládat pouze jednou rukou. Moto g9 power patří mezi nejvýkonnější smartphony ve své třídě a k tomu je ještě cenově dostupný a vybavený velkým displejem. Pracujte a užívejte si pořádný výkon a TOP baterii naplno s moto g9 power.

Motorola moto g9 power

Nejednoho uživatele potěší i voděodpuzující design, který chrání smartphone při používání v dešti. Po ruce máte dostatečně velký prostor na všechny vaše dokumenty, fotografie, videa či písně, které si umíte uložit do 128 GB interního úložiště.

Výkonná baterie zajistí několik hodin videohovorů, hraní her nebo sledování oblíbených seriálů na 6,8-palcovém displeji Max Vision HD +. Vdechněte vašim fotografiím a videím život se systémem tří fotoaparátů s rozlišením 64 MPx a intuitivně střídejte režimy a snímače pro ty nejlepší snímky - hlavní snímač pro zachycení běžných dní, přírody či městského života, makro snímač na detailní záběry a hloubkový snímač, ideální na focení portrétů .

Motorola moto g9 power - výkonný smartphone uspokojí i ty nejnáročnější za překvapivě dostupnou cenu.