Motorola moto g9 power: Fotoaparát na zachycení každého momentu

Motorola moto g9 power: Fotoaparát na zachycení každého momentu
Fotografie: Motorola

Hledáte společníka, se kterým zachytíte krásu přírody, ruch velkoměsta či kvalitní portréty? Tak jste našli správně. Smartphone Motorola moto g9 power má nejen extra silnou výdrž baterie, ale i výkonný a praktický fotoaparát. Se systémem tří fotoaparátů s rozlišením hlavního snímače 64 MPx máte vždy správný fotoaparát pro správný okamžik.

Zažijte více pohlcující a intuitivní zážitek s živými barvami fotoaparátu smartphonu Motorola moto g9 power. Nový unikátní design fotoaparátu umožňuje snadný přístup ke všem komponentům a vše je dostupné pouze pomocí jedné ruky. Přepínejte na       6,8-palcovém displeji mezi třemi snímači či videem intuitivně a jednoduše, bez zbytečného váhání a zpomalování.

Motorola moto g9 power je vybaven třemi snímači - hlavním 64 MPx snímačem na úžasné fotografování během dne i noci, makro snímačem pro zachycení dechberovcích detailů, ať jste kdekoli a snímačem hloubky, který se hodí na focení portrétů.

Motorola moto g9 power

Pokud vás zaujme nějaký objekt v nočním prostředí, doporučujeme zvolit speciální Noční režim, který vytvoří noční fotografie plné detailů bez rozmazání. Při tomto režimu dokážete zachytit více detailů i při slabém zdroji osvětlení. Pokud byste si zapomněli přepnout režim při focení, fotoaparát vás na to upozorní a navrhne vhodnější alternativu pro ty nejlepší snímky.

Video si umíte natočit v maximálním rozlišení FHD 1080 při 60 fps. Díky funkci Spot Color Video dokážete zvýraznit barvu nejen na fotografiích, ale i na videu. Barvy jsou i při videu i fotografiích živé a reálné, bez zkreslení , zejména si je umíte zobrazit v dostatečné kvalitě na displeji.

Ptáte se, jak dlouho vydrží moto g9 power fungovat naplno a zachycovat vzpomínky, desítky fotografií a videí? Nemusíte mít žádné obavy, nadstandardní baterie patří mezi největší na trhu se svou úžasnou kapacitou - 6 000 mAh. Běžec na dlouhé tratě ve výdrži baterie s vámi přežije celý víkend, případně o trošku víc. Pokud by se vám přece jen začal vybíjet, rychle a efektivně jej nabijete pomocí nabíjení Turbo Power.

Motorola moto g9 power - výkonný smartphone s pořádně velkou baterií a výborným fotoaparátem, který uspojí i ty nejnáročnější za překvapivě dostupnou cenu.