Motorola moto g30: ostrý obraz ze všech úhlů

Motorola moto g30: ostrý obraz ze všech úhlů
Fotografie: Motorola

Smartphone Motorola moto g30 je výborným pomocníkem i zajímavým zprostředkovatelem zábavy. Díky propracovanému kamerovému systému zachytí drobné detaily ze všech úhlů.

Telefon Motorola moto g30 se spoléhá na čtyři kamery, které jsou zárukou kvality. Systém čtyř kamer s rozlišením 64 MPx a vysokým rozlišením u moto g30 poskytuje ostřejší a jasnější snímky vysoké kvality, díky kterým je k dispozici obsah ze všech úhlů. Díky technologii Quad Pixel budou snímky ostré a jasné díky čtyřnásobné citlivosti na slabé světlo. Také je možné přepnout do režimu Nočního vidění a získat živé fotografie s ohromující čistotou a přesnějšími barvami.

Smysl pro detail

Speciální kamera Macro Vision uživatele dostane 4x blíže ve srovnání se standardními produkty k objektu, takže odhalí drobné detaily, které by jinak u standardního objektivu chyběly - ať už je to snímek přírody nebo detail vašeho oblíbeného jídla. Rozostřit pozadí svých fotografií pomocí nastavitelné intenzity pro profesionálně vypadající portréty lze pomocí snímače hloubky. Smartphone poskytuje také selfie vhodné na Instagram ve dne i v noci díky selfie kameře s rozlišením 13 MPx.

Motorola

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 662 zvyšuje výkon a umožňuje tak bez námahy upravovat, rychle sdílet a užívat si hry a videa s plynulou a živou grafikou. Navíc s až 6 GB pamětí RAM lze pohybovat mezi aplikacemi tam a zpět bez ztráty rytmu.

Oživení her, filmů a videohovorů zajistí 6,5-palcový displej Max Vision HD+. S obnovovací frekvencí 90 Hz, kterou spíše poskytují vlajkové telefony, zaznamenáte menší zpoždění a plynulejší sledování, abyste dosáhli ojedinělý zážitek ze sledování. Vestavěné úložiště 128 GB dává hodně prostoru na fotografie, filmy, písně, aplikace a oblíbené hry. Pokud budete někdy potřebovat více, můžete úložiště pomocí karty microSD rozšířit až na 512 GB.

Baterie s výdrží

Motorola moto g30 se spoléhá i na nadstandardní výdrž baterie. Výjimečná baterie s kapacitou 5000 mAh v moto g30 vám poskytne více než dva dny výdrže na jedno nabití. Nabíječka TurboPower™ vám poskytne až 12 hodin výdrže baterie za 20 minut nabíjení, takže už nikdy nebudete muset čekat na potřebný výkon.

Motorola

Pro ty, kteří nechtějí zbytečně sahat do peněženky, má smartphone další benefit. Telefon moto g30 disponuje moderním operačním systémem Android 11 a díky němu je možné platit mobilem bezkontaktně jako s platební kartou pomocí NFC.

Smartphone moto g30 je za 4690 korun skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí do mobilů investovat horentní částky. Svým vybavením je zárukou, že uživatelům poslouží nejenom díky výbornému kamerovému systému.