Motorola moto g100: zážitkový telefon pro hráče a filmové fanoušky

Motorola moto g100: zážitkový telefon pro hráče a filmové fanoušky
Fotografie: Motorola

Hodně zážitků za rozumnou cenu. Takový poměr oceňují i hráči počítačových her a filmoví fanoušci, kteří pro ke svým koníčkům stále častěji využívají mobilní telefony. Zajímavé příležitosti jim nabízí telefon Motorola moto g100.

Motorola moto g100 je smartphone, který upoutá na první pohled. Je jedním z prvních telefonů na světě využívající nejnovější mobilní procesor Qualcomm Snapdragon™ 870 5G, díky kterému poskytuje neuvěřitelně rychlé připojení 5G a Wi-Fi 6 pro nejsilnější výkon a nejvyšší rychlost dat ze všech moto g vůbec.

Motorola moto g100

Výkonný procesor načte grafiku dvakrát rychleji než kterýkoli předchozí telefon moto g pro hry, které vypadají a fungují lépe než kdykoliv předtím. Díky funkcím Qualcomm Snapdragon Elite Gaming uživatelé odemknou pokročilé přizpůsobení, ultrarealistickou grafiku a bleskovou rychlost. Exkluzivní funkce od společnosti Motorola nabízejí aplikace a nástroje na vylepšení her a automaticky upravují upozornění telefonu, aby gamery nerušily příchozí hovory ani oznámení.

Kvalitní streamování se skvělým displejem

Streamování a stahování bez zpoždění moto g100 bravurně zvládá díky okamžité odezvě fotoaparátu, ultrarychlému spuštění aplikace a snadnému multitaskingu. Díky 8 GB RAM paměti, 128 GB vestavěnému úložišti a rozšiřitelnému prostoru po přidání karty microSD33 na 1 TB, má uživatel místo pro kompletní oblíbený obsah a aplikace a spolehlivý výkon umožňující plynulý chod během celého dne.

Motorola moto g100

Úchvatný uživatelský zážitek umožňuje 6,7-palcový displej CinemaVision. Na ultraširokoúhlé obrazovce se stejným poměrem 21:9, jaký používá filmový průmysl, si mohou uživatelé vychutnat obnovovací frekvenci 90 Hz, která udržuje plynulý a stabilní obraz, takže nehrozí častá přerušení. Díky velkému barevnému rozsahu a certifikaci HDR10 září obsah v živých a realistických barvách s vylepšeným jasem a kontrastem.

Hraní na velké obrazovce

Moto g100 se také může pochlubit baterií s kapacitou 5 000 mAh, která umožní vytěžit z působivých funkcí maximum z vašeho telefonu při více než 40 hodinách používání. Rychlé nabíjení TurboPowerTM 20W je velmi snadné – trvá 20 minut a vystačí na 12 hodin užívání.

Motorola moto g100

Smartphone moto g100 navíc disponuje platformou Ready For. Hrát hry, nebo sledovat filmy je tak možné na velké obrazovce. Když se zapojí klávesnice a myš, ze smartphonu se tak stává plnohodnotný nástupce počítače.