Motorola Moto G Stylus 2021 bude zřejmě vypadat jinak, podívejte se

2× aktualizováno
Motorola Moto G Stylus 2021 bude zřejmě vypadat jinak, podívejte se
Fotografie: voice.com
  • Očekává se nasazení displeje s 6,81palcovou úhlopříčkou
  • Vyšší výkon nabídne procesor Snapdragon 675

Aktualizováno 3. 1. 2021

Nový rok a nový vzhled pro případnou Motorolu Moto G Stylus 2021, alespoň to naznačuje únik od @OnLeaks zveřejněný na voice.com, na kterém má být zachycena finální podoba chystané Motoroly. Pokud ji porovnáte se staršími úniky v tomto článku, lze si všimnout několika změn. V prvé řadě jde například o modul fotoaparátů i umístění čtečky otisků prstů. Výrazné rozdíly ve vzhledu nebudí příliš důvěru v to, že úniky odhalují skutečné zařízení. Na druhou stranu se však dnešní rendery více blíží současnému designovému směru modelů Motorola.

Aktuální představa vzhledu Motoroly Moto G Stylus 2021

Aktualizováno 9. 12. 2020

Chystaná Motorola Moto G Stylus 2021 se na krátký čas objevila na stránkách Amazonu. Nyní je již však původní zdroj smazán, naštěstí ale obrázky zachytil slashleaks.com. My se tak na zařízení můžeme poměrně detailně podívat. Ve výbavě se potvrdil 6,81palcový displej, Snapdragon 675, 4GB operační paměť nebo Android 10. Zmíněna byla podpora 5G sítí či baterie se spíše průměrnou kapacitou 4 000 mAh.

Původní informace z 9. 11. 2020

V letošním roce jsme se dočkali představení Motoroly Moto G Stylus, kterou na českém trhu můžete znát pod označením Moto G Pro. Výrobce dle informací Evana Blasse připravuje nástupce, který si k názvu přidá pouze rok 2021. Dle informací, které Blass zveřejnil na voice.com, se můžeme těšit na o 0,4 palce větší displej, úhlopříčka se tak zastaví na 6,81 palcích. To se kladně projeví na snazší práci s integrovaným stylusem.

Výrobce tak telefonu přidá na výkonu, neboť dosavadní Snapdragon 665 nahradí modernější Snapdragon 675. Naopak zachována zůstane spíše jen průměrná 4GB RAM a 128GB úložiště. Takřka beze změny budou i fotoaparáty, kdy hlavní 48megapixelový doplní 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 2megapixelový makro fotoaparát. Otázkou zůstává, zda druhým jmenovaným bude možné pořídit statické snímky, nebo bude nadále určen jen pro videa. Shodná má být baterie s kapacitou 4 000 mAh i čelní 16megapixelová kamerka. Termín představní další generace prozatím není znám.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze