Motorola chystá chytré hodinky Moto Watch 100, podívejte se na obrázky

aktualizováno
Motorola chystá chytré hodinky Moto Watch 100, podívejte se na obrázky
Fotografie: Motorola
  • Lákadlem by mohl být prémiový vzhled za příznivou cenu
  • Poněkud zklame LCD displej

Aktualizováno 16. 11. 2021

Představení chytrých hodinek od Motoroly už je na spadnutí a na 91mobiles.com se objevily i rendery, které podle kvality vypadají, že by mohlo jít o oficiální reklamní materiály.

Objevily se také informace o výbavě. Displej typu LCD má mít úhlopříčku 1,3" a o jeho napájení se postará 355mAh baterie. Cenově tak půjde spíše o levnější zařízení, i když jeho vzhled se vás bude snažit přesvědčit o opaku.

Původní informace z 25. 10. 2021

Motorola spojila své síly s eBuyNow a již v únoru pro své investory prezentovala plány na vydání chytrých hodinek. Nyní byly skrze globenewswire.com představeny konkrétnější informace o chytrých hodinkách Moto Watch 100.

Motorola Moto Watch 100

Ačkoliv mají mířit do segmentu cenově dostupných hodinek, mají lákat na prémiový vzhled a kruhové tvary, jak naznačují uniklé vizuály. V tuto chvíli není zřejmé, co vše budou Moto Watch 100 umět. Otazníky dokonce visí i nad operačním systémem, kdy nevíme, zda bude nasazen nějak proprietární, nebo padne volba na WearOS od Googlu. Hodinky budou mít klasickou odolnost do 5 ATM a GPS. Na podrobnější informace bychom však neměli čekat přehnaně dlouho, neboť již během listopadu se má rozběhnout výroba.

Spekuluje se, že během příštího roku dorazí i modely Moto Watch 100S a Moto Watch 200, avšak ty již mají zamířit minimálně do střední třídy a nabídnout výbavu pro náročnější uživatele.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze