Motorola Edge 20 Lite zaujme 3denní výdrží, 108 Mpx foťákem a sympatickou cenou

Motorola Edge 20 Lite zaujme 3denní výdrží, 108 Mpx foťákem a sympatickou cenou
Fotografie: Mobil Pohotovost

Vlajková řada Edge 20 od Motoroly se poměrně nedávno rozšířila o nový, cenově výrazně dostupnější model Edge 20 Lite, který si zachoval některé prvky vlajkovek. Novinka nebyla delší dobu dostupná, nyní je ale u Mobil Pohotovosti skladem, a to hned se dvěma zajímavými bonusy.

Motorola Edge 20 Lite je cenově dostupný smartphone, který cílí na všechny, co u smartphonu chtějí kvalitní fotoaparát a dlouhou výdrž na baterii. Na zádech telefonu totiž najdete soustavu tří fotoaparátů s hlavním 108Mpx snímačem, uvnitř pak 5 000mAh baterii, která vám zajistí 2-3 dny běžného používání. Smartphone zaujme také 90Hz OLED displejem, 8GB RAM, podporou 5G sítí i rychlým 30W nabíjením.

Cenovka  Edge 20 Lite  je nastavena na sympatických 8 990 Kč. Telefon si můžete pořídit i na splátky bez navýšení. Pokud ale u Mobil Pohotovosti prodáte své stávající zařízení (telefon, tablet, hodinky atd.) v hodnotě například tří tisíc korun, získáte díky 15% bonusu ještě lepší výkupní cenu a nová Motorola Edge 20 Lite může být vaše za 255 Kč měsíčně. Navíc na všechny telefony Motorola teď u Mobil Pohotovosti dostanete prodlouženou 3letou záruku.