Mobilní divize LG je nadále ztrátová, situaci ale zachraňuje model V30

15
Mobilní divize LG je nadále ztrátová, situaci ale zachraňuje model V30
  • LG musí nadále žehlit ztrátovost své mobilní divize
  • I ve 4. čtvrtletí se však část ztráty podařilo umazat

Jihokorejské LG má za sebou tradiční počty a podělilo se s námi o informace za 4. čtvrtletí roku 2017. Nás nejvíce zajímá mobilní divize, které se u LG dlouhodobě příliš nedaří. Během uplynulých třech měsíců mobilní divize utržila 2,77 miliardy dolarů. Divize je však nadále ztrátová, ačkoliv se výrobci velmi snaží ztrátu snižovat. Aktuálně činí přibližně 192 miliónů dolarů.

Důvodem zlepšení mají být velmi uspokojivé prodeje nejlépe vybaveného LG V30, které se v prosinci dostalo konečně i na český trh a v recenzi nás velmi příjemně překvapilo.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskuze ke článku
Roll
Ať se nediví, když aktualizace jenom slibují a skutek utek. Nebudu si kupovat telefon za dvacet, když dostane jeden update.
Dave
Tak ono kdyby do LG G6 dali SD 835 a cenu kolem 19 tisíc tak by měli hned lepší zisky, protože ten telefon jako jeden z mála z telefonů s minimálními rámečky vypadá dobře a je i dobře vybaven až na procesor.
htcjirka
htcjirka
Mizerna podpora, umirajcí desky, limitace/omezovani hw na zaklade ruznych trhu, co cekaji..
Albert_THC
Mám G5 a funguje, vyhovuje. Dělá přesně to, co se od telefonu čeká. Jestli je update v červenci nebo říjnu? To fakt nemáte nic jiného na práci. Do G6 nejdu. Cena fajn, líbí se displej a je super, že je pořád rovný. Samsungu fakt hulej trávu. Obnažené hrany jou přímo magnetem na zrníčko pracu a --bác-- displej v čudu. Sony s těmi trapnými rámečky taky nic pro mě. Hua a čínu nechci. Spyware všude, nemám co tajit, ale odposlouchávání pro zisk informací o stavu západu nechci podporovat. byť za nižší cenu. Líbí se mi Pixel XL, V30 a G7. Ta mi zní jako vhodný nástupce. Navíc podle informaci z US má mí uplně nový druh displeje, jak tvarem tak technologií. Teším se. Pokud bude cena v relaci pod 20t. Jinak ---děkuji, nechci.--

Za mě palec nahoru za V30.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze