mobilecast #123: co přinesl rok 2016?

Na dnešní díl mobilecastu vychází pěkné číslo 123, což je mimochodem podle korejského kalendáře číslo bilanční, takže jaká lepší příležitost, než si v samotném závěru roku zrekapitulovat ty nejdůležitější události. Nevynecháme ale ani novinky z poslední doby. Dostal se k nám totiž Amazon Prime Videos, Honor představil zajímavý telefon a T-Mobile se konečně chystá zbavit klasické SIM karty.

mobilecast #123 – co přinesl rok 2016?

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Petas
neni lepsi nez AMAZON nebo NETFLIX radeji UPC PRIME??
DeX.DC
Problem nositelneho zarizeni je to, ze se musi kazdy den nabijet. A dat 11 000 za gear S3, tak radeji dam 20 000 za normalni hodinky. Ty vydrzi 50 let a splni vse na co jsou urcene i po tuhle dobu. Chytre hodinky dostanou podporu max. na 2 roky a pak je po nich.
Standa
Martin Pultzner by měl víc zabrat na hrudník. Ty ruce k hrudníku už vypadají nesouměrně. Benchpress 4 série po 8 až 10 opakování cca 115kg. Tlaky s jednoručkami 40kg 3 série po 10 opakování, smithův stroj s lavicí na 45 stupňů 70 kg, 3 série po 10 opakování a na konec motýla, nebo stahovaní kladek po 12 opakování, na 10 už to musí pálit jak sviň, trénink na hrudník alespoň 2x týdně......za tři měsíce se podívám na výsledek v dalším díle. No a ještě ramena by to chtělo trochu přifouknout. No a nohy....no, to bude jak závodní krůta, ale to se schová do kalhot.....
myscho
myscho
zaujimalo by ma, aky rychly net potrebujem na to, aby som si mohol na netflixe pozriet film v 4K

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze